"ΕΡΙΞΕ" ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ!

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΟΥ εφεδρείες ρίχνει Δημαρχος του Ν.Πέλλας στον τομέα της ενημέρωσης.

Σημάδι του  πανικού που τον έχει κυριεύσει μετά τις απανωτές πολιτικές του ΉΤΤΕΣ!

Έτσι μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις του  PELLAin , για την αποδιοργάνωση της εύρυθμης πολιτικής λειτουργίας του Δήμου Αλμωπίας τα τελευταία 2 έτη με πρωτοστάτη τον Δήμαρχο Αλμωπίας, παρατηρείται το γνωστό φαινόμενο της παραπληροφόρησης μέσω των "εξαπτέρυγων" και πολιτικών συνεργατών του καταδικασμένου και φυγόδικου γνωστού απατεώνα, Σώρρα!

Ίσως η αναφορά δεν θα είχε τόση σημασία σε σχετική ανάρτηση αμφιβόλου επισκεψιμότητας ηλεςκτρονικού μέσου, εγείρει όμως εύλογα ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο η "ορφανεύουσα" δημοτική αρχή προσπαθεί να αποποιηθεί των ευθυνών της, για την κατάντια που επικρατεί στο Δήμο Αλμωπίας!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ!

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστούν ως καρεκλοκένταυροι από τους έχοντες κολλημένο τον πισ$%νό τους στις καρέκλες, πρόσωπα που απέδειξαν διαχρονικά ότι ξέρουν να λένε όχι προτάσσοντας τις παραιτήσεις τους, αλλά και αρνούμενοι των "προσφορών" του Δημάρχου Αλμωπίας να αποδεχτούν έμμισθες θέσεις τόσο στις επιχειρήσεις του δήμου, όσο και σε αντιδημαρχίες!

Όσο για το θέμα που ανέκυψε με τις προσπάθειες κύκλων οι οποίοι απεργαζόμενοι στα κλειστά γραφεία του δημαρχείου, σχεδιάζουν σε "σκοτεινές" αίθουσες,  σε βάρος των δημοτών, μας κέντρισε το ενδιαφέρον για το επόμενο "αυτογκόλ" που ετοιμάζεται.  

Το PELLAin επικοινώνησε με συμβούλους του "πρώην" συνδυασμού του δημάρχου να σχολιάσουν την επικαιρότητα, σταθήκαμε στο θέμα της "καρέκλας" και η απάντηση που δόθηκε είναι άκρως αφοπλιστική:

"Όσοι διαφωνούν με το δήμαρχο και τις πρακτικές του, διαχωρίζουν τη θέση τους για λόγους ηθικής και αξιοπρέπειας! Θυμηθείτε την επιστολή παραίτησης του Βέσκου Δημήτρη από τη θέση Αντιπροέδρου της δημοτ.επιχ. Λουτρών του Δήμου, που σε αποκλειστικότητα δημοσιεύσατε! Πολύ εύκολα μπορεί να επιβεβαιώσει, αν και γνωρίζει πολύ καλά ο συντάκτης της κακοήθους ανάρτησης ότι μετά την κάθετη διαφωνία και αποχώρηση του Χρήστου Χουρσόγλου στην αρχή της νέας δημοτικής θητείας, διαχώρισαν τις θέσεις τους για λόγους αξιοπρέπειας και ηθικής τάξης άλλοι 4 δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού εκτός από το Δημήτρη Βέσκο, οι Ιωάννης Ρώσσης, Απόστολος Ουργαντζόγλου και Χρήστος Μπάτσης. 
Τέσσερις "δυνατοί" δημοτικοί σύμβουλοι με εμπειρία πολιτική, διοικητική και αποδοχή στο λαό της Αλμωπίας, που το απέδειξαν εξάλλου και στις εκλογές.
 Ας αναζητήσουν στον εαυτό τους οι συντάκτες της ανάρτησης και ας αναρωτηθούν για πιο λόγο οδεύουν τον τόπο στον κατήφορο και την οικονομικό μαρασμό! Η ευθύνη του δημάρχου είναι πλέον διπλή!
Όλοι πλέον οι δημότες γίνονται καθημερινά μάρτυρες των απαράδεκτων μεθοδεύσεων της μιζέριας και της λάσπης." 

PELLAin

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Όπως τα λες ο Ερντογάν μαγειρεύει την επόμενη οικονομική κατρακιλα για τα δημοτικά τέλη, καί για οτι μπορεί να μαζέψει απο τον κακομοιρο αυτό λαό που περιμένει να βρει στο πρόσωπο του δημάρχου ενα στήριγμα γιατί πεδευεται απο την ζωή που φρόντισαν όλα αυτά τα χρόνια τα λσμογια που δυστυχώς ψηφισαμε. Αυτός βγήκε χειρότερος και σπό την χούντα του Παπαδόπουλου. Του αξίζει ο τίτλος Ερντογάν. Τον κέρδισε με το σπαθί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΠΩ ΘΣ ΕΊΝΑΙ ΑΛΛΆ ΔΥΟ ΧΡΌΝΙΑ ΘΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΚΣΝΟΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΜΑΞΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]