ΝΕΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ - ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ! (BINTEO)

ΤΟ PELLAin ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ LIVE!

ΝΕΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ! 

ΟΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μετά τους Χ.Χουρσόγλου που αποστασιοποιήθηκε από την αρχή της θητείας οριζόμενος εαυτόν εκτός συνδυασμού και τους ψηφίσαντες Λευκό πριν από ένα μήνα περίπου, Ιωάννη Ρώσση, Δημήτρη Βέσκο, Απόστ.Ουργαντζόγλου και Χρήσ.Μπάτση, προστίθεται σήμερα και ο Γιάν.Κετικίδης!

Να θυμίσουμε ότι σήμερα το πρωί 11.00 και ημέρα Κυριακή, υπήρξε προγραμματισμένη ψηφοφορία για την εκλογή επιτροπών, η οποία άργησε με μισή ώρα καθυστέρηση. Κατά την διαδικασία αποφασίστηκε η αναβολή για την επόμενη εβδομάδα την ίδια μέρα και ώρα, λόγο έλλειψης απαρτίας!

Με 11 παρόντες και 16 απόντες η διαδικασία οδηγήθηκε κατά τα αναμενόμενα!

Το ισχυρότατο όμως ΣΟΚ για το δήμαρχο Αλμωπίας δεν προέρχεται από την ενδεχόμενη απουσία της αντιπολίτευσης, αλλά από την απουσία εκτός από τους γνωστούς πλέον διαφωνούντες του συνδυασμού του δημάρχου προστίθεται και ο Γιάν.Κετικίδης!!!

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος φέρεται δυσαρεστημένος εδώ και αρκετό καιρό από τη συμπεριφορά του δημάρχου απέναντι του και ότι ήταν θέμα χρόνου πλέον να ακολουθήσει η πρώτη του διαφωνία!


ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ!


Ανεπιβεβαίωτες όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι η σημερινή ξαφνική απουσία του Γιάννη Κετικίδη είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και ότι αναμένονται τραγικές εξελίξεις!

Δείτε παρακάτω στο βίντεο του PELLAin που ακολουθεί τις δραματικές στιγμές της σημερινής σύγκλισης του δημοτικού συμβουλίου. Ο Σιμ.Σωτηριάδης, εκλεγής από τη μειοψηφία όπως διαφαίνεται πρόσφατη απόφαση της Αποκεντρωμένης, που τελεί υπό αμφισβήτηση, και επικαλείται τη "νομιμότητα" της απόφασης έναντι του κανονισμού, ο οποίος είναι σαφέστατος για τη διαδικασία!


Να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει προσφυγή έναντι της απόφασης της Αποκεντρωμένης από τον έχων έννομο συμφέρον, Απόστ.Ουργαντζόγλου, και όπως φαίνεται και σε αυτό το πολιτικό μέτωπο άλλη μία πολιτική ήττα είναι προ των πυλών για το δήμαρχο.

Τα συμπεράσματα ανήκουν αποκλειστικά στους δημότες του δήμου.




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ας πρόσεχε ο δήμαρχος. ...δεν μπορεί να διοικεί μόνο με τα ανήψια του...Έλεος! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΆΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ....ΠΙΟ ΕΓΩΙΣΤΗ ΚΑΙ ΆΣΧΕΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.... ΔΕΝ ΈΧΕΙ! !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]