ΝΕΟ ΣΟΚ!!! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓ.ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ

ΝΕΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ PELLAin!


Νέο ΣΟΚ για το Δήμαρχο Αλμωπίας και τον εναπομείναντα συνδυασμό του μετά και τη νέα παραίτηση του δημοτικού του συμβούλου Γ.Τσιμτσιρίδη. Σε μιά θυελλώδη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την οποία μεταδώσαμε live  (εδώ) σε αποκλειστικότητα, αποτυπώθηκε η πλήρης αποτυχία του δημάρχου στο σχεδιασμό του να αποκομίσει την ύστατη ώρα εντυπώσεις, που θα του έδιναν μερικές μέρες πολιτικής ζωής ακόμη. Δυστυχώς γι' αυτόν και ευτυχώς για τους δημότες της Αλμωπίας, για άλλη μία φορά αποδείχτηκε ότι η θέση του δημάρχου Αλμωπίας απαιτεί "στιβαρά χέρια", διορατικότητα και αποφασιστικότητα για να διοικηθεί. Αναγκαίες ικανότητες που ο Δημήτρης Μπίνος απέδειξε ότι δεν διαθέτει.

Πέρα από τη φιέστα που αψυχολόγητα προσπάθησε να "στήσει" με τους επαγγελματίες του κέντρου της Αριδαίας, αλλά και με τους λαικατζήδες, απέδειξε για άλλη μία φορά ότι είναι ακατάλληλος γι αυτή τη θέση. Το μόνο που κατάφερε είναι να φέρει στη δημοσιότητα τον κοινωνικό αναβρασμό που υπάρχει από την ημέρα που ξεκίνησε η δική του θητεία και στο τέλος να του γυρίσει  bumerang η όλη υπόθεση.

Το αποκορύφωμα του δράματος της χθεσινής μέρας όμως μπορεί πέρα από τις απόλυτα τεκμηριωμένες τοποθετήσεις των  διαφωνούντων συμβούλων του συνδυασμού του που καταγράφηκε ως τελεσίδικη απαξίωση απέναντι στο πρόσωπο του δημάρχου (Θα αναφερθούμε σχετικά σύντομα σε επόμενη ανάρτηση μας) και της αντιπολίτευσης πλην Ανδρέα Κόγιου που τάσσεται απροκάλυπτα από την ημέρα της εκλογής του στο πλευρό του δημάρχου, την στάση της αντιπολίτευσης που μπορεί να χαρακτηριστεί από ήπιους τόνους στις τοποθετήσεις της απέναντι στα χθεσινά θέματα. Σχετικά θα αναφερθούμε αναλυτικότερα σε επόμενη ανάρτηση.

  Πληροφορίες του PELLAin αναφέρουν ότι επίκειται και νέα παραίτηση Αντιδημάρχου  


Η κατάθεση παραίτησης από τη θέση του Αντιδημάρχου και του δημοτικού συμβούλου από τον Γιώργο Τσιμτσιρίδη, έσκασε σαν βόμβα μετά την ψήφιση των προνοιακών επιδομάτων.

Ο Γιώργος Τσιμτσιρίδης για όσους γνωρίζουν τον χαρακτήρα του δεν μπορούν να του προσάψουν ευθύνες για την καθυστέρηση των προνοιακών επιδομάτων, διότι καμιά ευθύνη δεν φέρει από τη θέση που κατείχε μέχρι πρόσφατα.  Το αντίθετο μάλιστα η προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο ως τώρα μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί και  ήταν θέμα χρόνου να εκφράσει την πικρία για όσα τελευταία συμβαίνουν με τις επιλογές και την ασυνέπεια του δημάρχου Αλμωπίας απέναντι στα προβλήματα του δήμου. 

Για όσους γνωρίζουν το χρονικό των τελευταίων ημερών στην πολιτική ζωή της Αλμωπίας δεν ξαφνιάστηκαν, αφού ανεπιβεβαίωτες φήμες των τελευταίων ημερών "προφήτευαν" την επικείμενη παραίτηση του από το αξίωμα αλλά δεν υπήρχε καμία σκέψη ή υπόνοια ότι θα κατέθετε και την παραίτηση του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου.

Περισσότερα και αναλυτικότερα θέματα με εικόνες και βίντεο στο PELLAin:

  • Πως με ευθύνη του δημάρχου διαλύθηκε ο συνδυασμός του
  • Τι θέση κράτησαν οι αντιπολιτευόμενοι στη χθεσινή κρίσιμη συνεδρίαση
  • Τι θα γίνει με τη λαϊκή της Αριδαίας
  • Κορυφαίες αντιπαραθέσεις και ακατάλληλες χειρονομίες συμβούλων εξωθεσμικών και δημάρχου Αλμωπίας
  • Τι ετοιμάζουν οι διαφωνούντες δημοτικοί σύμβουλοι του πρώην συνδυασμού του Δημ.Μπίνου
  • και πολλά άλλα στο PELLAin
...ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΈΝΟΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ...  ...για να μαθαίνετε τα νέα πριν συμβούν!

Θ.Χ.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Βρήκε δικαιολογία να φύγει.
    Το είχε στο πρόγραμμα, αλλά τώρα βρήκε καλη δικαιολογία και καλά ότι είναι ευαίσθητος με θέματα πρόνοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπίνο ή βγάζει την χρονιά η όχι στο τελος μόνος θα μείνει με τον ανηψιό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με τον ανηψιο και την μικρή λουλου...που ολη μερα τον κανουν υπερλαικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μικρή λουλού.....που κάνει την μέγιστη.....Κούνια που την κούναγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]