«Θα απελευθερώσουμε το Κράκεν». Παγκόσμια εμπλοκή του στρατού για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας;

 

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Η δικηγόρος του Στρατηγού Φλυν και μέλος της νομικής ομάδας Τραμπ, Σίντνεϋ Πάουελ, απείλησε στον αέρα τηλεοπτικού δικτύου, ότι μετά τα ευρήματα για νοθεία στα μηχανήματα της Dominion, θα απελευθερώσει το μυθικό τέρας, Κράκεν, της ταινίας, Τιτανομαχία. Χθες, στην εκπομπή της Τζανίν Πιρό, στο Fox Channel, είπε ότι θα πρέπει οι υπηρεσίες πληροφοριών του Στρατού, να εμπλακούν στην έρευνα των σέρβερ και του λογισμικού της Dominion. Τα δημοσιεύματα που ήθελαν επιδρομή του Αμερικανικού στρατού στη Γερμανία, εκεί όπου φυλάσσονταν ο περιβόητος σέρβερ, δείχνουν να επαληθεύονται και από άλλες πηγές. Ένας άλλος δικηγόρος της νομικής ομάδας Τραμπ, ο Λυν Γουντ, ήταν στο ίδιο μήκος κλίματος με την Πάουελ.

Θα μπορούσε να εξαχθεί το συμπέρασμα, ότι μετά την επιδρομή του Αμερικανικού στρατού στη Γερμανική εταιρεία, η παραπομπή στο Κράκεν, που έκανε η Πάουελ, να αφορά στην ενεργότερη εμπλοκή του στρατεύματος στην αποκατάσταση της έννομης τάξης στις ΗΠΑ, μετά την μαζική νοθεία στις εκλογές και στην παρέμβαση ξένων δυνάμεων σε αυτές; Πιθανότατα, ναι!

Κανένας από την Κυβέρνηση Τραμπ, δεν εμπιστεύεται το σάπιο και διεφθαρμένο FBI, ώστε αυτό, να διεξάγει τόσο σημαντικές έρευνες. Είναι μνημειώδης η πολιτικοποίηση και η ανικανότητα του αστυνομικού αυτού σώματος, για να διεξάγει εις βάθος έρευνες, όταν αυτές αφορούν σε ποινικά αδικήματα της ηγεσίας του Δημοκρατικού κόμματος.

Μέχρι στιγμής, έχουμε ακούσει διά στόματος Ρούντι Τζουλιάνι, την εμπλοκή χωρών, όπως της Βενεζουέλας και της Κούβας, στην εκλογική νοθεία. Έχουμε ισχυρές ενδείξεις για εμπλοκή του Ιράν και της Κίνας. Τώρα, φαίνεται να έχουν μπει έμμεσα στην ιστορία, η Ισπανία και η Γερμανία.

Είναι πέραν από αυτονόητο, ότι εάν αποδειχθεί πως υπάρχει εμπλοκή της Ισπανίας και της Γερμανίας, στο παιχνίδι ανατροπής ενός εκλεγμένου Αμερικανού Προέδρου, τότε αυτό, θα ισοδυναμεί ουσιαστικά με κήρυξη πολέμου κατά των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι εξίσου αυτονόητο και βέβαιο, ότι ο Τραμπ και οι Αμερικανοί, θα ανταποδώσουν το χτύπημα στα σπλάχνα της Γερμανοκρατούμενης Ευρώπης. Θεωρούμε, ότι εάν αποδειχθεί εμπλοκή των Γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, τότε το καθεστώς Μέρκελ θα ανατραπεί. Έστω και διά της βίας, έστω και με τη χρησιμοποίηση των Γερμανικών ενόπλων δυνάμεων.

Είναι πολύ πιθανό να δούμε το εξής να συμβαίνει στο πολύ άμεσο μέλλον. Εάν τα Ανώτατα Πολιτειακά δικαστήρια, δικαιώσουν τον Τραμπ, στις υπό διερεύνηση για νοθεία, Πολιτείες, τότε το επόμενο βήμα, είναι να ασκήσουν αυτεπάγγελτα διώξεις για νοθεία, σε όλη την κλίμακα του Δημοκρατικού κόμματος. Ποινικές διώξεις σε κυβερνήτες, Υπουργούς Εσωτερικών των Πολιτειών και φυσικά την ηγεσία του Δημοκρατικού κόμματος, εάν και εφόσον αποδειχθεί, ότι αυτό, είναι ο ενορχηστρωτής της μεγαλύτερης εκλογικής απάτης όλων των εποχών στην ιστορία των ΗΠΑ.

Οι πολιτικές και νομικές προϋποθέσεις, για μία παγκόσμια επιχείρηση – σκούπα, είναι εδώ. Όποιος τις αγνοεί, τότε εθελοτυφλεί. Η υπόθεση – νοθεία, δείχνει, ότι βγαίνει από τα σύνορα των Αμερικής και ακόμα δε ξέρουμε, πόσους και ποιους, θα πάρει η μπάλα. Είμαστε ακόμα στην αρχή…

Υπάρχουν εκατομμύρια Αμερικανοί, που δηλώνουν έτοιμοι να υπερασπιστούν τη χώρα τους διά των όπλων. Υπάρχουν πάρα πολλές νόμιμες ένοπλες οργανώσεις, που καλούν δημόσια τον Πρόεδρο Τραμπ, να τις ενεργοποιήσει, ώστε να υπερασπιστεί ο ίδιος ο λαός τη Δημοκρατία του, από την Αντίφα και τους φασίστες στην ηγεσία του Δημοκρατικού κόμματος.

Έχουμε ένα πολύ εκρηκτικό κλίμα αυτή την στιγμή, στο εσωτερικό της υπερδύναμης και τις πολιτικές συνθήκες, ώστε η πυρκαγιά της ελευθερίας και της αποκατάστασης της Δημοκρατιας, να σαρώσει όλο το Δυτικό μπλοκ. Μία σπίθα στην Ευρώπη των μαζικών lockdown, αρκεί για να ανάψει την πυρκαγιά που θα ρίξει όλο το ευρω-ενωσιακό καθεστώς. Αυτό, για το οποίο μπορούμε εμείς, να σας διαβεβαιώσουμε είναι, ότι όταν φτάσει εκείνη η κρίσιμη στιγμή της εξαγωγής της θεσμικής κρίσης, που προκάλεσαν με την νοθεία τους οι Δημοκρατικοί, τότε οι Αμερικανοί, δε θα ανάψουν σπίθες, αλλά θα βομβαρδίσουν με κοινωνικά και πολιτικά ναπάλμ την Ευρωζώνη και την ένωση…

theflagreport.com

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

 1. ΔΑΝΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ HILLTOP


  Η HILLTOP είναι η νούμερο ένα εταιρεία δανείων που είναι πρόθυμη να σας χορηγήσει όλους τους τύπους δανείων, ανεξάρτητα από το πόσο κακό είναι το πιστωτικό σας αποτέλεσμα. Έχετε ανησυχήσει ψάχνοντας πού να πάρετε αυτά τα επιπλέον μετρητά, βιαστείτε τώρα και επικοινωνήστε μαζί μας στο hilltopfinancefirm@gmail.com για να λάβετε μια καταπληκτική προσφορά δανείου.

  Ένα δάνειο για να ξεπληρώσετε το χρέος σας εύκολα;
  Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
  Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
  Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;
  Ένα δάνειο για να αγοράσετε αυτό το αυτοκίνητο των ονείρων;

  Η HILLTOP FINANCE προσφέρει όλα αυτά τα δάνεια με
  Χωρίς κρυφές πληρωμές και πολύ λίγα έγγραφα.
  Προσφέρουμε δάνειο από 5.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
  Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 5%.
  Οι πελάτες παγκοσμίως εκτιμούν τις προσπάθειές μας
  Και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε, είμαστε οι καλύτεροι.
  Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας
  Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή της ημέρας.

  Κάντε αυτό το τολμηρό βήμα σήμερα και επικοινωνήστε μαζί μας
  Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια και
  οι θετικές προσδοκίες σας θα ικανοποιηθούν υπερβολικά.

  email: hilltopfinance@protonmail.com

  email: hilltopfinancefirm@gmail.com

  whatsapp: +1 954 417 1149

  Με θερμή σκέψη

  ΑπάντησηΔιαγραφή


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]