Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ -ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ-

Η ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΠΟΥ ΘΑ "ΜΕΙΝΕΙ" ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ!

Η σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελεί μία από τις σημαντικότερες στιγμές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στην Αριδαία όμως το δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής, 31.3.2017., έγραψε κυριολεκτικά ιστορία στα χρονικά όχι μόνο τα τοπικά για το Ν.Πέλλας, αλλά και για ολόκληρη την επικράτεια.

Είναι ίσως η μοναδική περίπτωση όπου ο δήμαρχος κατάφερε μέχρι τα μισά της θητείας του να διαλύσει τον συνδυασμό του, να καταφέρει επίσης να μην διαθέτει πλειοψηφία ώστε να μπορεί να παίρνει αποφάσεις σύμφωνα με την εντολή που 'έλαβε από τους δημότες, αλλά και να οδηγήσει κυριολεκτικά σε αδιέξοδο την τοπική κοινωνία σε ιδιαίτερα σημαντικά θέματα.

Δείτε παρακάτω στα βίντεο που ακολουθούν με τα βασικότερα σημεία από την τελευταία συνεδρίαση, ίσως την σημαντικότερη από τότε που ενοποιήθηκαν δήμοι και κοινότητες στην Αλμωπία σε έναν φορέα.

Είναι χαρακτηριστικό το κλίμα που επικρατεί και θα συμβουλεύαμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα σημεία που αποκαλύπτουν αλήθειες πικρές που φέρνουν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση τόσο το δήμαρχο όσο και κρυφούς αντιπολιτευόμενους που κατ ουσίαν αποτελούσαν μέχρι πρόσφατα αφανή στηρίγματα του στις ψηφοφορίες!


















Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]