ΑΛΜΩΠΟΣ: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ - ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΛΙΓΟ (βίντεο,φωτό)


ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ για τον Αλμωπό Αριδαίας. Μπροστά στο δίλημμα βρίσκεται η απελθούσα διοίκηση του Αλμωπού. ¨Ή παραιτείται η παρούσα διοίκηση, ή θα υπάρξει σύνεση προσώπων για την συνέχεια της πορείας στην Γ' Εθνική και προσπάθεια για το καλύτερο, ή ακολουθεί "επιτροπεία" και "μνημόνιο" από το Πρωτοδικείο!

Τις δυσκολότερες ώρες περνά ο Αλμωπός μετά την άνοδο του στην Γ' Εθνική από την ανάληψη της διοίκησης από τον επιχειρηματία Κ.Γάτσο.

 Εμφανώς απογοητευμένος από την "μέτρια" πορεία της ομάδας κατά την προηγούμενη περίοδο, μίλησε με σκληρά λόγια για την δύσκολη πραγματικότητα που περιμένει την ομάδα με το ξεκίνημα της νέας σαιζόν. 

Παρά την φιλότιμη προσπάθεια του να βρεθεί διοίκηση την οποία προτίθεται να στηρίξει, δεν φαίνεται στον ορίζοντα κατάλληλο πρόσωπο που  να προτίθεται να αναλάβει τη διοίκηση.

Μετά την θλιβερή διαπίστωση της έλλειψης απαρτίας ορίστηκε νέα συνέλευση για την ερχόμενη Παρασκευή 16.6.2017. στις 21.00.

Να τονιστεί ότι έγινε αναφορά στο πρόσωπο του δημάρχου Αλμωπίας. Δημ. Μπίνου, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω και την παντελή απουσία και αδιαφορία του από τα τρέχοντα γεγονότα που αφορούν τον Αλμωπό Αριδαίας. 

Δείτε αποσπάσματα από το συνέλευση και το "βαρύ" κλίμα που επικράτησε.








Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]