Συνταγάρα για τα πιο Αφράτα Τσουρέκια (Δεν έχετε φάει πιο νόστιμα)
Αυτή η επαγγελματική συνταγή για Τσουρέκια θα σας καταπλήξει. Είναι τόσο αφράτα με ίνες και διατηρούνται φρέσκα για μέρες. Περιμένω τις εντυπώσεις σας και Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους!
Υλικά (Ingredients): Για το μείγμα μαγιάς (For the yeast mixture): -70 γρ. φρέσκια μαγιά ή 23 γρ. μαγιά ξερή (70 g fresh yeast or 23 g dry yeast) -1 κ.σ. ζάχαρη (1 tbsp. sugar) -100 γρ. χλιαρό νερό (100 g lukewarm water) -100 γρ. αλεύρι "Κούλα" ή αλεύρι για τσουρέκια (100 g bread flour) Για τη ζύμη (For the dough): -1.100 γρ. αλεύρι "Κούλα" ή αλεύρι για τσουρέκια (1.100 g bread flour) -350 γρ. ζάχαρη (350 g sugar) -1 πακέτο μαχλέπι (1 packet mahlab spice) -1 βανιλίνη (1 vanillin) -240 γρ. χλιαρό γάλα (240 g lukewarm milk) -3 αυγό (3 eggs) -100 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκαλιού (100 g fresh orange juice) -150 γρ. λιωμένο βούτυρο (150 g melted butter) -το μείγμα μαγιάς (the yeast mixture) -1 αυγό + λίγο γάλα για άλειμμα (1 egg + some milk for brushing) -αμύγδαλο φιλέ, προαιρετικά (almond fillet, optionally)
Labels
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :