Ο ΓΙΑΝ.ΣΗΦΑΚΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ PELLAin: "Κε Τσιμτσιριδη λυπαμαι ειλικρινα για το οτι εισαι ανακολουθος"


Τα "εξ αμάξης σούρει" ο βουλευτής Πέλλας, Γιάννης Σηφάκης προς τον "διαχρονικά" παραιτηθέντα Αντιδήμαρχο Γιώρ.Τσιμτσιρίδη, στοχεύοντας εμμέσως πλην σαφώς τον ίδιο το Δήμαρχο και πρώην πολιτικό συνεταίρο, ο οποίος ως γνήσιος "Λόρδος της Βουλής της Καρατζοβίας", καβάλα στο άλογο του δίπλα στη Βασίλισσα Ελισάβετ", απαξιώνει να δώσει απαντήσεις σε κοινούς θνητούς για τις πράξεις του!

Οπότε πρόθυμος υπήκοος της Καρατζοβίας και ως γνήσιος εκφραστής των εναπομεινάντων "βουλευτών" της αυτού Μεγαλειότητας της Βουλής της "Καρατζοβίας", ο Γιώργος Τσιμτσιρίδης, αποφάσισε να δώσει απάντηση στο Δελτίο Τύπου του Γιάννη Σηφάκη, ο οποίος με τη σειρά του επιβεβαιώνει για δεύτερη φορά το αποκλειστικό θέμα που ανέβασε το PELLAin με τίτλο (ΚΑΝΕ ΚLIK): ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ PELLAin : ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ! "ΜΟΥΓΚΑ" Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

Βέβαια επιστρατεύθηκε o προπαγανδιστικός μηχανισμός του MpinosNews, και ενεργοποιήθηκε ο οχετός των σχολίων που γράφεται από τους ίδιους θεωρώντας ότι:
α. Δημιουργούν κλίμα για τον τραγικό Δήμαρχο Αλμωπίας,
β. Μπορούν να βρίζουν χωρίς φόβο και κρυπτώμενοι πίσω από την ανωνυμία (πόση μικροψυχία πραγματικά τους εκφράζει, μη σκεπτόμενοι τα ηλεκτρονικά "ίχνη" τους, που αποτελούν στοιχεία για τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος(!), (Λέμε τώρα.... ;;;  ...) 
γ. Να εκβιάζουν θεωρώντας ότι έχουν την ικανότητα να λειτουργήσουν ως "νονοί" ...  ....  γατάκια...
δ. Ότι δημιουργούν (εικονική) επισκεψιμότητα, τονίζοντας τα κατώτερα ανθρώπινα ένστικτα, προς υλική εξαργύρωση και οικονομικά οφέλη των ιδίων!


 Γιάννης Σηφάκης: "ο Δημαρχος Δημητρης Μπινος δεν εδειξε να ενοχλειται καθολου..." 


Παρακάτω παραθέτουμε την πλήρη επιβεβαίωση του PELLAin με την αποστομωτική απάντηση του Γιάννη Σηφάκη στον πρώην πολιτικό "φίλο" του, Δήμαρχο Αλμωπίας, μέσω του Γιώργου Τσιμτσιρίδη.

Να προσθέσουμε ότι μετά την αποκάλυψη του PELLAin, το OxetosΥβρεωνNews, συγγνώμη το MpinosNews,....    ή τέλος πάντων όπως επιγράφεται, αποτέλεσε όχημα απειλών (εδώ γελάμε) προς το PELLAin, όπου στήθηκε μηχανισμός για να παρουσιάσει ως ψεύδη , ανακρίβειες, και "παραμύθια" όλα όσα αποκαλυπτικά αναφέραμε σε αναρτήσεις για το θέμα.  

Ενημερώνουμε το ¨αρρωστημένο¨ άτυπο επιτελείο και προσωπικά το "Βασιλιά της Σκόνης", ότι εκτός από γέλωτα, εδέχθημεν και σχετική φαγούρα τας τελευταίας ημέρας, μη δυνάμενοι να εντοπίσουμε την προέλευση αυτής, απεκαλύφθη προσφάτως ότι το εστιακό κέντρο ήτο γεωγραφικώς πέριξ του "Μεγάρου Αλμωπίας".

Διαβάστε παρακάτω την απάντηση του Γιαννης Σηφακης όπως καταχωρήθηκε, πριν ακόμη την "κατεβάσουν" ...
  1. Γιαννης Σηφακης17 Ιουνίου 2017 - 3:27 μ.μ.
    Κε Τσιμτσιριδη λυπαμαι ειλικρινα για το οτι εισαι ανακολουθος. Ολοι θυμουνται στην γεματη αιθουσα του Δημοτικου Συμβουλιου Αριδαιας κατα την διαρκεια της επισκεψης της Υφυπουργου Θεανως Φωτιου την απολυτη συμφωνια τοσο εσου οσο και του κ.Δημαρχου στην προταση της Υπουργου για την ιδρυση προτυπου καταυλισμου για τους Ρομα που ηδη απο χρονια ζουν στην Αριδαια. Μαλιστα προχωρησες σε συζητηση και για το οικοπεδο,κλπ. Στην προσφατη επισκεψη μου ( πριν λιγες μερες) στο Δημαρχειο Αλμωπιας κατα την διαρκεια της οποιας μετεφερα το ενδιαφερον της Υπουργου για υλοποιηση της δεσμευσης της, ο Δημαρχος Δημητρης Μπινος δεν εδειξε να ενοχλειται καθολου, αντιθετα εδωσε εντολη στον κ.Μπελιοβανη να δει το θεμα του οικοπεδου και ειπε οτι θα ζητησει απο την κα Χατζηαβραμιδου να κανει κοινωνικη ερευνα για το ποσες οικογενειες ειναι εκει κλπ.
    Εκτιθεσαι ανεπανορθωτα στους πολιτες της Αλμωπιας και εκθετεις και τον κ.Δημαρχο
    Ειλικρινα λυπαμαι πολυ, υπαρχουν πολλες αλλες περιοχες που επιθυμουν προτυπους καταυλισμους χωρις κανενα κοστος για τον Δημο.
    Οι πολιτες θα κρινουν την αξιοπιστια του καθενα και θα αξιολογησουν το γεγονος της απολυτης συμφωνιας σου πριν 5 μηνες μπροστα στην Υπουργο δημοσια και την απολυτη αρνηση σου και μαλιστα με αιχμες εναντιον μου 5 μηνες μετα.
    Ζητω απο τον κ.Δημαρχο να απαντησει ποια ειναι η θεση του Δημου και τι να μεταφερω στην κα.Υπουργο. Αυτα που ο ιδιος μου ειπε πριν λιγες μερες η την αποφαση του κ. Τσιμτσιριδη εξ ονοματος του Δημου




πηγη: ΜpinosNews

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]