Σταύρος Θεοδωράκης για εξ αποστάσεως ψηφοφορία: Μία πρόταση που δεν μπορούν να αρνηθούν!

Την πρότασή του για τη διεξαγωγή εξ αποστάσεως ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου του νέου φορέα έστειλε ο Σταύρος Θεοδωράκης στους συνυποψήφιούς του, στους επικεφαλής των κομμάτων και κινήσεων του προοδευτικού χώρου καθώς και στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Δεοντολογίας και Διαδικασιών. Η πρόταση:
- δεν μεταβάλλει το χρονοδιάγραμμα των εκλογών, 
- δεν επιφέρει πρόσθετες οικονομικές επιβαρύνσεις, 
- εξασφαλίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας και 
- επιτρέπει στους Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό, σε συμπολίτες μας που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές καθώς και σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, υλοποιώντας στην πράξη το όραμα για ένα νέο ανοιχτό Κίνημα.

Είναι καιρός να τελειώνουμε με τα διαδικαστικά για να προχωρήσουμε σε θέματα ουσίας! Ο προεκλογικός διάλογος πρέπει να επικεντρωθεί σε πολιτικά ζητήματα, ώστε να αναδειχθούν οι διαφορές των υποψηφίων. Όμως η διενέργεια εξ αποστάσεως ψηφοφορίας αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για μια σύγχρονη δημοκρατική διαδικασία. Το δικαίωμα συμμετοχής και η δυνατότητα έκφρασης μεγάλου μέρους του πληθυσμού, που είναι σχεδόν αποκλεισμένο, θα είναι η καλύτερη απόδειξη του προοδευτικού χαρακτήρα του νέου φορέα.

Με εκτίμηση,
Το Ποτάμι Ν. Πέλλας
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]