foto,video- ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΟ PELLAin ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΙΑΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


Σε μια σεμνή τελετή που διοργανώθηκε από το ΣΙΑΒΕ (ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΟΡ.ΕΛΛΑΔΑΣ), στα πλαίσια της χθεσινής επίσκεψης στην Αριδαία και τα Λουτρά Πόζαρ, ο Πρόεδρος του συλλόγου Τάσος Κάλφας  τίμησε τον Κώστα Τοπάλη, ενεργό και δραστήριο μέλος του ΣΙΑΒΕ για την συμμετοχή και τη συνολική του προσφορά στο σύλλογο, το συντελεστή του PELLAin Θεόδωρο Χαρανίδη, για την προσφορά του στο χώρο του ιστορικού αυτοκινήτου μέσω της ενημέρωσης  και τιμής ένεκεν στο Δήμο Αλμωπίας. 

Ο Κώστας Τοπάλης από την Ημαθία (ιδιοκτήτης της πανέμορφης PONTIAC-GTO Mod. 1968, 7.200c.c. 515hp!!!)που παρουσιάσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας σε αποκλειστικότητα εδώ), πρόσφερε επίσης άοκνα από το προσωπικό του χρόνο σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του συλλόγου Τάσο Κάλφας αλλά και το Θεόδωρο Χαρανίδη συντελεστή του PELLAin, για να επιτευχθεί το άριστο αποτέλεσμα που είχαν την ευκαιρία να θυαυμάσουν οι ενδιαφερόμενοι και οι επισκέπτες από κοντά τα συλλεκτικά κομμάτια των ιστορικών αυτοκινήτων και τα πληρώματα τους, τόσο στην Αριδαία όσο και στα Λουτρά Πόζαρ.

Η διοργάνωση, ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους επισκέπτες και τους τουρίστες της περιοχής να δούνε και να θαυμάσουν την εξαίρετη δουλειά που γίνεται, παρά τα μεμονομένα θλιβερά κρούσματα πολιτικής εκμετάλευσης που παρατηρήθηκαν!
  
Θεωρούμε αξιοσημείωτο επίσης να τονίσουμε την πολλή σημαντική παρουσία του ΑVENA RADIO από την Ημαθία  με την παρουσία του δημοσιογράφυυ και φίλου Τάσου Καμπάνη.

Οι συνεργάτες και οι συντελεστές του PELLAin ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την τιμή που μας έκανε ο σύλλογος και για την άψογη συνεργασία. 

Υποσχόμαστε πως θα είμαστε δίπλα στο ΣΙΑΒΕ για να προσφέρουμε από το χώρο της ενημέρωσης, την κάθε προσπάθεια του.






ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΑΜ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ. ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ: Θεόδωρος Χαρανίδης, Τάσος Καμπάνης,  Τάσος Κάλφας,  Κώστας Τοπάλης και Ο.Τ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΠΥΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΊΡΕΤΗ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ .





Θεόδωρος Χαρανίδης για το 
PELLAin
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]