Τελικά η ηλιθιότητα στην Ελλάδα ... σπάει ρεκόρ...και άνετα θα μπορούσε να θεωρηθεί και σκόπιμη και αθλιότητα.


Να έχεις δύο ομοεθνείς σου στα χέρια των Τούρκων σε μία περίοδο μεγάλης έντασης ... έχοντας μάλιστα δώσει άσυλο στους εχθρούς τους , τους πραξικοπηματίες ... και να κάνεις το παν να τους εξοργίσεις και να θελήσουν να πάρουν εκδίκηση χρησιμοποιώντας τους κρατούμενους Έλληνες! 
 Αντί να προσπαθείς να έρθουν πίσω οι Έλληνες ...χωρίς να τους συμβεί κανένα απρόοπτο, χωρίς να «αυτοκτονήσουν» μέσα στα κελιά τους ... να προσπαθείς να εξοργίσεις τους εθνικιστές της Τουρκίας ώστε αυτοί με τη σειρά τους να ασκήσουν πιέσεις στην Τουρκική Δικαιοσύνη και τα πράγματα να πάρουν εντελώς λανθασμένη τροπή.
Πόσο βλάκας πρέπει να είναι κανείς ...ώστε να παριστάνει τον γενναίο Τουρκοφάγο... φορώντας παντόφλες από το σπίτι του ...την ώρα που οι άλλοι βρίσκονται σε μπουντρούμι στο έλεος των Τούρκων;
 Εμείς από την πλευρά μας έχουμε κρατούμενους Τούρκους που δεν μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε για εκβιασμό ... καθώς οι Τούρκοι για τους πραξικοπηματίες ... θα παρακαλούσαν να «αυτοκτονήσουν» στα κελιά τους στην Ελλάδα. Θα μας έστελναν και δώρα αν τους συνέβαινε κάτι κακό.
Πρόσφατα η Ελληνική ΝΑΤΟική Δικαιοσύνη αθώωσε και μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης που έριχνε ρουκέτες στο κέντρο της Άγκυρας...τις οποίες διακινούσαν μέσω Ελλάδας.
 Για όσους «Πολέμαρχους» του Facebook δεν έζησαν ή δεν γνωρίζουν τι συνέβη στα Ίμια ... θα πρέπει να μάθουν ότι Ελληνόφωνοι ... Πολιτικοί, Στρατηγοί και Δημοσιογράφοι έκαναν πάρτι μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατος των τριών αξιωματικών ... γιατί την επόμενη μέρα κιόλας ξεκίνησε το πανηγύρι των εξοπλιστικών μέσω του οποίου έβγαλαν δισεκατομμύρια στις πλάτες μας. Μετέτρεψαν το αίμα τριών αξιωματικών σε φράγκα ... σε μίζες δισεκατομμυρίων. Για 84 δισεκατομμύρια αγορών ... όχι 3 αξιωματικούς αλλά 1003 θα θυσίαζαν ... αυτοί που μας κυβερνούν και μας «ενημερώνουν» .
Τα ΜΜΕ άλλωστε είναι γνωστό ότι διψούν για αίμα , για φονικά και δυστυχία ... γιατί τα μετατρέπουν όλα σε τηλεθέαση και τελικά σε ... φράγκα....πολλά φράγκα.
Μην δίνετε δύναμη σε γελοίους blogger κι εκδότες που παριστάνουν τους πατριώτες. Φύλλα θέλουν να πουλήσουν και επισκεψιμότητα στις ιστοσελίδες τους θέλουν.
Θα χαρούν πολύ να συμβεί κάτι κακό στους Έλληνες αξιωματικούς ... γιατί αυτοί θα βγάλουν ακόμα περισσότερα φράγκα ... παριστάνοντας τους λυπημένους ...




e-παρατηρητης

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]