ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!


Έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν για την τραγική κατάσταση στη λειτουργία όχι μόνο του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Αλμωπίας αλλά και για την ανυπαρξία χάραξης στοιχειώδους πολιτικής και προγραμματισμού.

Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ Η "ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ" ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

Αυτό όμως που συνέβη στην πρόσφατη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας στην Αριδαία δεν έχει προηγούμενο!

Είδαμε τον βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη να απασχολεί τις διεργασίες του δημοτικού συμβουλίου επί 3,5 σχεδόν ώρες, προκειμένου να αυτοπροβληθεί και μάλιστα για δραστηριότητες για τις οποίες υπάρχουν ισχυρές αμφιβολίες στο κατά πόσο μπορεί να τις επηρεάσει. Αυτά βέβαια στα πλαίσια πανελλαδικής πρωτοτυπίας μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας συμβαίνουν! Γιατί άραγε;

Και εξηγούμαστε. 

Που ήταν ο βουλευτής Πέλλας κ. Γιάν.Σηφάκης στις προηγούμενες δύο συναντήσεις στα Γιαννιτσά και στην Έδεσσα όταν καθοριζόταν το πλάνο για το ιδιαίτερα σημαντικό θέμα του προαστιακού; 
Είχε προφανώς άλλες "ενέργειες" να κάνει, πολύ σημαντικότερες. Καλώς καμωμένα. Δεν μπόρεσε δεν ήρθε. 

ΤΩΡΑ! Γιατί "πέφτει" από τα σύννεφα που η Αλμωπία βρίσκεται εκτός χάραξης του ΟΣΕ για το νέο προαστιακό; 

Που βρισκόταν αυτός και παρομοίως ο Δήμαρχος Αλμωπίας που προσεκλήθη και αυτός στις 2 προηγούμενες συναντήσεις για το ίδιο θέμα, όπου έδωσαν το παρόν Δήμαρχοι και σύμβουλοι από όλους τους Δήμους του Νομού πλήν Αλμωπίας, φορείς, εκπρόσωποι της Αντιπεριφέρειας, εκπρόσωποι σύμβουλοι του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ.ά.; 
Μάλιστα ο Δήμαρχος Αλμωπίας όχι μόνο δεν έδωσε το παρόν αλλά δε φρόντισε και να στείλει καποιο συνεργάτη του ή κάποιο δημοτικό σύμβουλο να παραθέσουν επιχειρήματα για την ανάγκη να συμπεριληφθεί και η Αλμωπία στη χάραξη.

Το τραγικότερο όλων είναι ενώ η Αλμωπία έχει μεγαλύτερη ανάγκη τον προαστιακό από κάθε άλλη φορά, η απουσία ενδιαφέροντος πώς μπορεί να χαρακτηριστεί;;;;  

Δεν θα το σχολιάσουμε. Είναι φανερή η ανυπαρξία ικανότητας της παρούσης δημοτικής αρχής να αντεπεξέλθει σε πολύ σημαντικά ζητήματα. 

Και για να μην έχουν καμία αμφιβολία οι αναγνώστες μας για τα γραφόμενα, υπάρχουν βίντεο στη διάθεση του pellain-gr όπου εκπρόσωπος της τοπογραφικής υπηρεσίας του ΟΣΕ αναρωτιέται από το βήμα ενώπιον όλων των συμμετεχόντων στη συνεδρίαση των Γιαννιτσών, γιατί δεν εμφανίζεται κάποιος εκπρόσωπος από την Αλμωπία να παραθέσει επιχειρήματα γαι την ανάγκη συμπερίληψης; Όπως το δαβάζετε!!! 

ΝΑΙ, ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!!! 
 Η ΦΗΜΗ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΗΣ!!!

Όσο για τον Γιάννη Σηφάκη το μερίδιο ευθύνης του είναι επίσης τεράστιο, αφού αρέσκεται να παρουσιάζεται ως Αλμωπάρχης βουλευτής, ενώ δεν έχει καμία σχέση με τη Αλμωπία. 

Πέρα από τα όποια μοιρολόγια για τον επικήδειο της Αλμωπίας που από κοινού με τον Δήμαρχο Αλμωπίας ή και ξεχωριστά,  οι δύο "πολιτικοί άρχοντες" φρόντισαν για την Αλμωπία από πρωτοπόρα σε πολλά θέματα να την καταντήσουν ουραγό του Νομού!!!

Σχεδόν ανύπαρκτα τα αποτελέσματα από τις δήθεν προσπάθειες και των δύο στο θέμα της τροφοδοσίας της Αλμωπίας με φυσικό αέριο, όταν ο Δήμος Πέλλας σύμφωνα πάντα με την εταιρία, σε λιγότερο από 3 έτη θα έχουν ολοκληρωθεί οι υποδομές και θα είναι σε διάθεση προς χρήση το φυσικό αέριο!

Αν θέλουν να μοιρολογούν ο "Δήμαρχος της Απελπισμένης Καρδιάς μας" και ο "Βουλευτής: ... Έχω Κάνει Ενέργειες", ας φροντίσουν για τη διάθεση μαντηλιών και ας ξεκινήσουν τα μοιρολογια από τώρα για όσα θα συμβούν το 2019! 

Θ.Χ. 
pellain-gr


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί ο δήμαρχος να τρεψει να φέρει κι άλλους επισκέπτες φροντίζει με τα χρήματα της Επιχείρησης Λουτρών να παραγματοποιεί ταξιδάκια με την παρέα του. Κατάντια λεέγεται αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο.Κ. η επιλογη σασ ειναι άκρως αντιπολιτευτικήμε το Μπίνο. Το καταλάβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]