ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ Ν.Δ..!



ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ κοινοποιήθηκε στον τύπο από το Γιάννη Οτουντζίδη σχετικά με τα όσα δραματικά συνέβησαν από την "παρεξηγημένη " δήλωση του, μέχρι την αναίτια  διαγραφή του από το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ο Γίαννης Οτουντζίδης που για εμάς του Έλληνες δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να εκφράσει ελέυθερα τη σκέψη του σχετικά με τα όσα δραματαικά συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη, από τις διαρκείς δηλώσεις του δήμαρχου Θεσσαλονίκης Γιάν. Μπουτάρη για τη Μακεδονία μας και τον άκρατο φιλοτουρκισμό του, μέχρι τα όσα δραματικά συνέβησαν ανήμερα της ημέρας μνήμης για τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.


ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΤΗΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝ.ΟΤΟΥΝΤΖΙΔΗ. Η πρώτη μόλις κοινοποιήθηκε η διαγραφή του από τις τάξεις της Ν.Δ. και η δεύτερη ως απάντηση για τη διαγραφή του:

Κε Πρόεδρε της ΟΝΝΕΔ
σας απαντώ με ανοικτή επιστολή και όχι στο αρμόδιο όργανο, το πειθαρχικό συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ όπως θα ήταν το ορθό, γιατί αυτό τον τρόπο εσείς τον επιλέξατε. Αλήθεια ποιος σας έδωσε το δικαίωμα διαγραφών; Δικαίωμα που ανήκει μόνο στο πειθαρχικό όργανο της ΟΝΝΕΔ. Ποιο σεβασμό δείχνεται στους κανονισμούς λειτουργίας του όταν δεν μου δώσατε το στοιχειώδες δικαίωμα στις αρχές του δικαίου, να διευκρινίσω ή να υπερασπιστώ τις απόψεις μου. Το κάνατε Από άγνοια; Προφανώς όχι. Από εμπάθεια στο πρόσωπο μου λόγω παλαιότερης μεταξύ μας έντασης; Ίσως Υπακούοντας στο κλίμα που επέβαλαν τα Μ.Μ.Ε. όπου ο κος δήμαρχος ξαφνικά γίνεται θύμα και αγιοποιείται; Πιθανώς. Με διαγράψατε από εκλεγμένο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πέλλας ως άμεσο και εύκολο θύμα σε επικοινωνιακά παιγνίδια. ΓΙΑΤΙ; Ποιο είναι το έγκλημα μου ; Εγώ είπα: « …. Η ΒΙΑ έχει πάντα αιτία, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ σε όποια μορφή κι αν υπάρχει, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση του φερθήκαν με αξιοπρέπεια κιόλας.» Αγνοείται σκόπιμα την αρχή της πρότασης μου, όπου απερίφραστα καταδικάζω την ΒΙΑ λεκτική και σωματική και προφανώς δεν επικροτώ. Η έκφραση μου: «.. του φερθήκαν με αξιοπρέπεια κιόλας» αφορά τους χιλιάδες πόντιους και όχι τους ελάχιστους που του επιτέθηκαν λεκτικά ή σωματικά, τους οποίους, στην αρχή της ίδιας παραγράφου κατακρίνω. Έχετε αντιληφθεί ότι οι απόψεις που στήριξα σε άλλα σημεία της δήλωσης εκφράζουν την ψυχή του μέσου Έλληνα, των Νεοδημοκρατών, όλων των Ποντίων και έχει την συντριπτική στήριξη του απλού πολίτη, του αγνού Νεοδημοκράτη, των στελεχών μας στην Πέλλα και όλη την Ελλάδα; Ξέρετε για εμάς τους Πόντιους, που οι οικογένειες μας έχουν νεκρούς ανάμεσα στις 353.000 ψυχές της γενοκτονίας που ακόμη περιμένουν δικαίωση, η 19η Μαΐου είναι μέρα πένθους, κηδείας, μνημόσυνου μνήμης και όχι μισούς με υψηλό συναισθηματικό φορτίο και δεν ανεχόμαστε κανείς να την προσβάλει με λόγο ή παρουσία. Δεν στηρίζω ακραίες απόψεις και κόμματα. Σέβομαι την Δημοκρατία και τον άνθρωπο. Αγαπώ όμως την πατρίδα μου και σέβομαι τις άξιες της. Λοιπόν κε πρόεδρε της ΟΝΝΕΔ εγώ δεν είμαι ασαφής και νερόβραστος, αλλά παραμένω σταθερός στα δημοκρατικά πιστεύω μου. Είμαι της ουσίας και όχι της εφήμερης επικοινωνίας ή των εντυπώσεων. Παραμένω Δημοκράτης, φιλελεύθερος, δεξιός, πατριώτης. Νεοδημοκράτης, αληθινός, τολμηρός, ειλικρινής, αυθεντικός, αυθόρμητος και όχι υπολογιστής. ΜΑΧΟΜΑΙ για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας περί Κοινωνικού Φιλελευθερισμού, έθνους, πατρίδας, που υπάρχουν στην Ιδρυτική διακήρυξη και τον ιδεολογικό προσανατολισμό της. Εντάχθηκα και παραμένω σ αυτήν. Εσείς μάλλον «ή τις αγνοείται ή τις ξεχάσατε» και θα ήταν καλό να τις φρεσκάρεται στην μνήμη σας. Οτουντζίδης Γιάννης Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Πέλλας




ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ:ΑΔΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ:

Κε Πρόεδρε της ΟΝΝΕΔ
σας απαντώ με ανοικτή επιστολή και όχι στο αρμόδιο όργανο, το πειθαρχικό συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ όπως θα ήταν το ορθό, γιατί αυτό τον τρόπο εσείς τον επιλέξατε. Αλήθεια ποιος σας έδωσε το δικαίωμα διαγραφών; Δικαίωμα που ανήκει μόνο στο πειθαρχικό όργανο της ΟΝΝΕΔ. Ποιο σεβασμό δείχνεται στους κανονισμούς λειτουργίας του όταν δεν μου δώσατε το στοιχειώδες δικαίωμα στις αρχές του δικαίου, να διευκρινίσω ή να υπερασπιστώ τις απόψεις μου. Το κάνατε Από άγνοια; Προφανώς όχι. Από εμπάθεια στο πρόσωπο μου λόγω παλαιότερης μεταξύ μας έντασης; Ίσως Υπακούοντας στο κλίμα που επέβαλαν τα Μ.Μ.Ε. όπου ο κος δήμαρχος ξαφνικά γίνεται θύμα και αγιοποιείται; Πιθανώς. Με διαγράψατε από εκλεγμένο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πέλλας ως άμεσο και εύκολο θύμα σε επικοινωνιακά παιγνίδια. ΓΙΑΤΙ; Ποιο είναι το έγκλημα μου ; Εγώ είπα: « …. Η ΒΙΑ έχει πάντα αιτία, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ σε όποια μορφή κι αν υπάρχει, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση του φερθήκαν με αξιοπρέπεια κιόλας.» Αγνοείται σκόπιμα την αρχή της πρότασης μου, όπου απερίφραστα καταδικάζω την ΒΙΑ λεκτική και σωματική και προφανώς δεν επικροτώ. Η έκφραση μου: «.. του φερθήκαν με αξιοπρέπεια κιόλας» αφορά τους χιλιάδες πόντιους και όχι τους ελάχιστους που του επιτέθηκαν λεκτικά ή σωματικά, τους οποίους, στην αρχή της ίδιας παραγράφου κατακρίνω. Έχετε αντιληφθεί ότι οι απόψεις που στήριξα σε άλλα σημεία της δήλωσης εκφράζουν την ψυχή του μέσου Έλληνα, των Νεοδημοκρατών, όλων των Ποντίων και έχει την συντριπτική στήριξη του απλού πολίτη, του αγνού Νεοδημοκράτη, των στελεχών μας στην Πέλλα και όλη την Ελλάδα; Ξέρετε για εμάς τους Πόντιους, που οι οικογένειες μας έχουν νεκρούς ανάμεσα στις 353.000 ψυχές της γενοκτονίας που ακόμη περιμένουν δικαίωση, η 19η Μαΐου είναι μέρα πένθους, κηδείας, μνημόσυνου μνήμης και όχι μισούς με υψηλό συναισθηματικό φορτίο και δεν ανεχόμαστε κανείς να την προσβάλει με λόγο ή παρουσία. Δεν στηρίζω ακραίες απόψεις και κόμματα. Σέβομαι την Δημοκρατία και τον άνθρωπο. Αγαπώ όμως την πατρίδα μου και σέβομαι τις άξιες της. Λοιπόν κε πρόεδρε της ΟΝΝΕΔ εγώ δεν είμαι ασαφής και νερόβραστος, αλλά παραμένω σταθερός στα δημοκρατικά πιστεύω μου. Είμαι της ουσίας και όχι της εφήμερης επικοινωνίας ή των εντυπώσεων. Παραμένω Δημοκράτης, φιλελεύθερος, δεξιός, πατριώτης. Νεοδημοκράτης, αληθινός, τολμηρός, ειλικρινής, αυθεντικός, αυθόρμητος και όχι υπολογιστής. ΜΑΧΟΜΑΙ για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας περί Κοινωνικού Φιλελευθερισμού, έθνους, πατρίδας, που υπάρχουν στην Ιδρυτική διακήρυξη και τον ιδεολογικό προσανατολισμό της. Εντάχθηκα και παραμένω σ αυτήν. Εσείς μάλλον «ή τις αγνοείται ή τις ξεχάσατε» και θα ήταν καλό να τις φρεσκάρετε στην μνήμη σας. Ιωάννης Οτουντζίδης Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ν.Πέλλας


pellain-gr

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]