ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ Η ΦΩΤΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

Συνέχισε να κατακαίει η πυρκαγιά που ξεκίνησε από τα Σκόπια, έναν ζωτικό πνεύμονα παράλληλα με τη συνοριογραμμή με κατεύθυνση προς το εσωτερικό του Ν.Πέλλας.


Πυροσβεστική και Δήμος συνδράμουν τόσο με υπέργειες όσο και με εναέριες δυνάμεις, αλλά και με προσωπικό.

ΟΙ εικόνες πραγματικά σοκαριστικές από τη ζημιά που έχει γίνει στη φύση και σε τεχνικά μέσα. Ευτυχώς η αλλαγή του καιρού σε βροχερό θα δώσει τη λύση από τη στιγμή που οι ανθρώπινες και τεχνικές δυνάμεις αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στο έπακρο της ασύμμετρης πρόκλησης.

Ο δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, έκανε έκκληση εχθές σε υλοτόμους της περιοχής, να συνδράμουν επιπρόσθετα, προκειμένου να δημιουργηθεί τεχνητή ζώνη, για τον περιορισμό της φωτιάς και να μην στραφεί προς το δάσος του Βορεινού.


Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να αναφερθεί η συμβολή της εθελοντικής ομάδας δράσης από κατοίκους των Προμάχων, οι οποίοι καθημερινά συνδράμουν με κάθε τρόπο στους πυροσβέστες με υλικά και ενημέρωση και προσωπική υποστήριξη.


Δείτε εικόνες και βίντεο (όπως τις κατέγραψε ο δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης κατά τον επιτόπιο έλεγχο που πραγματοποίησε) από τις καμένες εκτάσεις.

Για το βίντεο κάντε κλικ στην εικόνα:











pellain.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]