Μήνυμα από την Αμφίπολη για τα δίκαια του Μακεδονικού Ελληνισμού (VIDEO)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ || mylonasthan@gmail.com
Μήνυμα με υψηλό συμβολισμό θα έχει η 3 η Πανελλήνια Χορευτική συνάντηση όλων των Μακεδόνων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Μαϊου στην Αμφίπολη.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές θα συμμετέχουν πολιτιστικά σωματεία, σύλλογοι και φορεία όχι μόνο από την Ελλάδα και τη Μακεδονία αλλά απ’ όλον τον κόσμο.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας Γιώργο Τάτσιο μέσα από την εκδήλωση θα δοθεί ένα μήνυμα για τα δίκαια του Μακεδονικού Ελληνισμού και ιδιαίτερα για την ονομασία της Μακεδονίας αλλά και θα ασκηθεί πίεση ώστε να αρχίσουν οι εργασίες που εδώ και πολύ καιρό έχουν σταματήσειστον Τύμβο Καστά.
Ο Γιώργος Τάτσιος μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη εξαπέλυσε πυρά κατά του υπουργού εξωτερικών Νίκου Κοτζιά καθώς όπως δήλωσε συνεχίζει να διαπραγματεύεται κάτι που θα έπρεπε να έχε σταματήσει μετά τα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας και ενώ δεν έχει την εξουσιοδότηση και τη νομιμοποίηση της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.
Ζήτησε να σταματήσουν άμεσα οι διαπραγματεύσεις και το θέμα να δοθεί στο λαό για να αποφασίσει.
Δήμαρχος Αμφίπολης: Καμιά εργασία από το 2015
Για τις εργασίες που ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει στον Τύμβο Καστά παρά τις εξαγγελίες και την ένταξη του έργου αποκατάστασης και ανάδειξης του μνημείου στο ΕΣΠΑ έκανε λόγο ο Δήμαρχος Αμφίπολης Κώστας Μελίτος.
«Εδώ και τρία χρόνια δεν έχει γίνει καμιά εργασία, η τελευταία ήταν το Σεπτέμβριο του 2015. Δεν έχει γίνει τίποτα παρά το γεγονός ότι το έργο μπήκε στο ΕΣΠΑ, οι εργασίες ήταν να αρχίσουν στις αρχές του έτους, μετατέθηκαν για τον Μάρτιο, φτάσαμε μέσα Μαϊου και ακόμη δεν υπάρχει καμιά ένδειξη για το πότε θα ξεκινήσουν» ανέφερε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Δήμαρχος.
thessnews.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]