ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ! - Video -


Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ν.ΠΕΛΛΑΣ Γιάννης Οτουντζίδης, σε αποκλειστική συνέντευξη στο pellain-gr.

Ο Γιάννης Οτουντζίδης, ένα από τα νέα και πολλά υποσχόμενα πρόσωπα στο χώρο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΑΣ στο Ν.Πέλλας απαντά με σαφήνεια και με μεστό πολιτικό λόγο για όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα τόσο με τις δηλώσεις Μπουτάρη κατά καιρούς σε κρίσιμα εθνικά θέματα, όσο και για τα δραματικά γεγονότα που συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη, πάλι με το ίδιο πρόσωπο ως πρωταγωνιστή στην εκδήλωση για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από τους Νεότουρκους του Μουσταφά Κεμάλ Πασά, που με τόση θέρμη υποστηρίζει ο δήμαρχος Θεσσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Ο Γιάννης Οτουντζίδης πέρα από την πολιτική του ιδιότητα δε διστάζει να εκφράζει δημόσια τα πολιτικά και κοινωνικά του πιστεύω. Καταξιωμένος από νεαρή ηλικία τόσο στον αθλητισμό όσο και σε καυτά κοινωνικά θέματα, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο Θεόδωρο Χαρανίδη. 

Όπως ο ίδιος μας εκμηστηρεύτικε έχει κατακλυστεί απο μηνύματα και επιστολές συμπαράστασης για τη μεγάλη αδικία που υπέστει.

Στο ηχητικό που θα ακολουθήσει μας μιλά για τα ποιστεύω του και για την παρερμηνία και διαστρεύλωση όσων έχει δηλώσει δημόσια!

Κάντε ΚΛΙΚ στην παρακάτω εικόνα και ακούστε όσα πολύ σημαντικά εξομολογήθηκε στο pellain-gr και που θα συζητηθούν πολύ έντονα το επόμενο διάστημα: 



ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΤΗΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝ.ΟΤΟΥΝΤΖΙΔΗ. Η πρώτη μόλις κοινοποιήθηκε η διαγραφή του από τις τάξεις της Ν.Δ. και η δεύτερη ως απάντηση για τη διαγραφή του:

Κε Πρόεδρε της ΟΝΝΕΔ
σας απαντώ με ανοικτή επιστολή και όχι στο αρμόδιο όργανο, το πειθαρχικό συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ όπως θα ήταν το ορθό, γιατί αυτό τον τρόπο εσείς τον επιλέξατε. Αλήθεια ποιος σας έδωσε το δικαίωμα διαγραφών; Δικαίωμα που ανήκει μόνο στο ...

...για συνέχεια της επιστολής κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο(link):


ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΕ ΣΤΗΣ Ν.Δ..!







pellain-gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]