Ο ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΣΤΟ 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ - ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ pellain-gr


Μετά την περσινή τεράστια επιτυχία με τον Βασίλη Καρρά ο Σύλλογος Νέων Εξαπλατάνου συνεχίζει όπως σας υποσχέθηκε δυναμικά και σας προσκαλεί στο 2ο Festival Νέων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Αυγούστου. 



Την Κυριακή 5/8 λοιπόν καλεσμένος μας θα είναι ο πιο σύγχρονος λαϊκός τραγουδιστής της γενιάς του, ο ένας και μοναδικός ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ !!! Σας περιμένουμε όλους για μία βραδιά, με πολλή Ελληνική λαική μουσική, κέφι και χορό ......


''Ανεβείτε όπου βρείτε......" λοιπόν και αφήστε τον ΜΑΚΗ ΔΗΜΑΚΗ να μας απογειώσει είτε ''Παντρεμένος είσαι......" είτε ελεύθερος γιατί "ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ......" μέχρι το πρωί !!!


Βιογραφία
Ο Μάκης Δημάκης γεννήθηκε στις 18/06/1971 στο Aachen της Γερμανίας και έμεινε εκεί μέχρι τα 4του χρόνια όπου μετά εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα. Κάτι που λίγοι γνωρίζουν είναι πως το πραγματικό του όνομα είναι Μάκης Σιρλακίδης. Επίσης είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών έχοντας δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια την οποία φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.



Η αγάπη για την μουσική και το τραγούδι ξεκινάει από τα παιδικά του χρόνια. Από μικρός ανέπτυξε ένα πηγαίο ταλέντο και μεγάλο ενδιαφέρον για την μουσική.Ο ίδιος θέλησε από πολύ μικρός να μάθει να παίζει μπουζούκι, η πρώτη του επαφή με την μουσική έγινε στη διάρκεια των μαθητικών του χρόνων σε ηλικια 9 χρόνων, έμαθε και απέκτησε το πρωτο του μπουζουκι.Με δασκάλους τον Βαγγέλη Λιόλιο και τον Σπύρο Καντιώτη.


Από τα πρώτα του χρόνια έζησε σε ένα περιβάλλον γεμάτο μουσική.Ξεκίνησε την καριέρα του όντας μουσικός της Βίκυς Μοσχολιού στο νυχτερινό κέντρο “Remember” της Θεσσαλονίκης.
Πέρα από ταλέντο στη μουσική ο Μάκης Δημάκης νωρίς έδειξε ότι έχει και εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες .Αρχισε να τραγουδάει και σε νυχτερινά μαγαζιά. Ασχολήθηκε με το τραγούδι πριν 20 χρόνια σε νεαρή ηλικία. Αρχίζει τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. 



Το 1995 συνθέτη σε συνεργασία με τον Γιώργο Αλκαίο το τραγούδι με τίτλο: Κάψε με. { Δισογραφία:Άνευ λόγου
Καλλιτέχνης:Γιώργος Αλκαίος
Στιχουργός:Άννα Ιωαννίδου
Συνθέτης: :Γιώργος Αλκαίος- Μάκης Δημάκης}



Το 1996 εγράφει το τραγούδι " Θέλω να κλάψω " και το ερμηνεύει ο Γιώργος Αλκαίος¨. { Δισογραφία::Εντός εαυτού
Καλλιτέχνης:Γιώργος Αλκαίος
Στιχουργός:Γ.Αλκαίος/Μ.Δημάκης
Συνθέτης:Γιώργος Αλκαίος}



Συνεργάστηκε με πολλά από τα μεγάλα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής , και τραγούδησε σε πολλά νυχτερινά κέντρα. Αποκτά σημαντική εμπειρία στην πίστα και με αργά και σταθερά βήματα έρχεται και η ευρύτερη αναγνώριση από τον κόσμο. Η αυθεντική λαϊκή φωνή του , εύκολα αναγνωρίσιμη από τον καθένα, η ικανότητά του να ερμηνεύσει εξαιρετικά ακόμα και αισθαντικές μπαλάντες , ξεχωρίζει για την μοναδική χροιά της φωνής του, η απίστευτη επικοινωνία του με το κοινό και ο εξωστρεφής του χαρακτήρας τον κάνουν να ξεχωρίσει,καταπληκτική του ερμηνεία και εμφάνιση, καθώς και για το ήθος του.


Αν προσπαθήσει λοιπόν κάποιος να αναλύσει το "φαινόμενο Δημακης " για την μεγάλη απήχηση που έχει στον κόσμο ίσως να μην δυσκολευτεί να διαπιστώσει ότι οφείλονται στην διαρκή ανησυχία του Μακη να βρίσκει στίχους και μουσική που να εξελίσσουν αυτόν προσωπικά σαν άνθρωπο, και ακόμα τα τραγούδια του αυτά να μπορούν να υπάρχουν μέσα στο χρόνο. Οι περισσότερες ώρες του είναι δουλειά, και μάλιστα με πολύ αφοσίωση και σεβασμό στη δουλειά.


Ένα από τα μεγάλα πιστεύω του Μακη γύρω από το τραγούδι είναι ότι το τραγούδι όπου κι αν γεννηθεί, όπου κι αν υπάρξει ανήκει σε όλο τον κόσμο γιατί αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης της μουσικής.


Έτσι φτάνει και η πρόταση το 2011 – χρονιά καθοριστική για τον καλλιτέχνη – τον βρίσκει στη Θεσσαλονίκη.Ο γνωστός στιχουργός Αργύρης Αράπης, δημιουργός μεγάλων επιτυχιών υπογράφει την επιτυχία του Μάκη Δημάκη. Η Βόρεια Ελλάδα τραγουδά"Κανεις δεν είναι κανενος " { το οποίο έχει μετατραπεί στο νούμερο 1 ραδιοφωνικό hit της Θεσσαλονίκης } "Ανησυχησα" –" Πόσο πόνο " {Μουσικη : Μιχαλης Τουραντζιδης Στιχοι : Αργυρης Αραπης } και μιλά ήδη για ένα νέο αστέρι στον χώρο του τραγουδιού. Ερμήνευσε πολύ πιο πριν από το Βασίλη Καρρά το τραγούδι “Ψυχολογικά" και, στη συνέχεια, το"Ταμα" με τους ίδιους συντελεστές. Ακολουθεῖ το " Εγώ δεν μπορω " {Στιχοι Αργυρη Αραπη}. "Δέν Το Επιτρέπω " {Στίχοι: Αργύρης Αράπης Μουσική: Γαβριήλ Γαβριήλογλου }


Το όνομα του καλλιτέχνη αρχίζει να γίνεται γνωστό σε όλη την Ελλάδα και δεν μπορεί παρά να νιώθει ευγνώμων προς το κοινό. Η καριέρα του τραγουδιστή πλέον μπαίνει σε νέα τροχιά και απογειώνεται.


Ο Μάκης Δημάκης μετά τις επιτυχίες του επιστρέφει με νέο single " Ανεβείτε " {Στίχοι: Αργύρης Αράπης Μουσική: Βασίλης Γαβριηλίδης } Ο Αργύρης Αράπης δείχνει για άλλη μια φορά εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Μάκη Δημάκη κάνοντας έτσι ποδαρικό για το 2014. Το τραγούδι κλέβει τις καρδιές όλων. 


Η αγάπη του κόσμου είναι για ακόμη μία φορά καταλυτική!!!!
Ο γνωστός τραγουδιστής που με τα χορευτικά του τραγούδια προκαλείται πανικός κάθε φορά που ακούγονται σε club και νυχτερινά κέντρα μας παρουσιάζει ένα ακόμη χορευτικό τραγούδι παροτρύνοντας όλους μέσα από αυτό να ”ανέβουν” και να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσεως.
Το όνομα του παίζει και ακούγεται παντού με αποτέλεσμα δεκάδες μεγάλα νυχτερινά κέντρα να τον πολιορκούν . Πλέον δεν χωράει καμία απολύτως αμφιβολία πως η καλλιτεχνική του πορεία θα αφήσει εποχή!!!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]