Η λαϊκή βίλα του κομμουνιστή δημάρχου της Πάτρας που αποκλείει την πρόσβση πολιτών την παραλία στα Αραχωβίτικα

Σε Μάτι της Πάτρας, έχει εξελιχθεί η παραλία των Αραχωβιτίκων, εγκυμονώνταςτεράστιους κινδύνους για την εκκένωση της περιοχής σε περίπτωση μεγάλης πυρκαγιάς.


Η κατάσταση στα Αραχωβίτικα, είναι δραματική και άκρως επικίνδυνη: Δεν υπάρχουν δίοδοι που να οδηγούν στη θάλασσα, αφού όποιος επιχειρήσει να φθάσει στην παραλία θα πέσει πάνω σε μάντρες, σπίτια και συρματοπλέγματα!

Μία από τις βίλες αυτές που κλείνουν την πρόσβαση στην παραλία, ανήκει στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη! Τουλάχιστον αυτό καταγγέλλουν οι κάτοικοι, κάτι που ο κ. Πελετίδης θα πρέπει να το απαντήσει με τρόπο ξεκάθαρο.

Πάντως εφόσον αυτή η καταγγελία ισχύει, θα είναι πράγματι κάτι εξωφρενικό: Ο Δήμαρχος Πατρέων να αποκλείει με την βίλα του την πρόσβαση των δημοτών του, στην παραλία των Αραχωβιτίκων!

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του Achaia News.gr σε μια ακτίνα 1.5 περίπου χιλιόμετρου στα Αραχωβίτικα, η πρόσβαση στη θάλασσα, έστω και πεζή, έχει αποκλειστεί από βίλες!
Μια από αυτές τις εξοχικές κατοικίες (που μάλιστα διαθέτει και πισίνα) φέρεται να ανήκει στον κομμουνιστή Δήμαρχο της Πάτρας. Ίσως τελικά, αυτός να είναι ο λόγος, που ο κ. Πελετίδης αρνείται να πάρει ξεκάθαρη θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας πάνω στο θέμα της άναρχης δόμηση της πρόσβασης και ασφάλειας των πολιτών.

Τον περασμένο Μάρτιο ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεόδωρος Ξυλιάς από την «Νέα Πόλη» είχε ζητήσει με παρέμβασή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, η Δημοτική Αρχή να αναλάβει την πρωτοβουλία για την εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης μελέτης για τη διάβρωση των ακτών, από το Ρίον μέχρι την Ροδοδάφνη.

Η μελέτη αυτή αυτή, ζητήθηκε από τον κ. Ξυλιά, να περιλαμβάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να διαφυλαχθεί η ελεύθερη πρόσβαση του κόσμου στην θάλασσα, σε ολόκληρη την ακτογραμμή του Δήμου Πατρέων.

Ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο είπε σχετικά, ότι όλα αυτά είναι κυβερνητικός αποπροσανατολισμός και προτίμησε να ρίξει τις ευθύνες στην Κυβέρνηση, αρνούμενος έτσι να ασχοληθεί και με τις ενδεχόμενες ευθύνες των ιδιωτών που έχουν αποκλείσει ή καταχραστεί δημόσιες παραλίες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: https://achaianews.gr


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ἀναδιφῶν τὰ δεδημοσιευμένα εἰς τὸ διαδίκτυον βιογραφικὰ σημειώματα τὰ ἀφορῶντα εἰς τὸν σταλινιστὴν - κρίμασιν οἷς οἶδε Κύριος - δήμαρχον Πατρέων Κωνσταντῖνον Πελετίδην, παρετήρησα ὅτι ἀποσιωπᾶται πανταχοῦ τὸ Πανεπιστήμιον τῆς Ἰταλίας εἰς τὸ ὁποῖον φέρεται σπουδάσας ὁ ἐν λόγῳ κομμουνιστής. Γιατί ἆρα γε; Φοβᾶται μήπως ῥωτήσουμε τὸ Πανεπιστημιακὸν Ἵδρυμα περὶ τῶν σπουδῶν του ὁ λαβὼν εἰδικότητα καρδιολογίας εἰς τὸ Νοσοκομεῖον Ἐδέσσης ἰατρός; Ἔχει κἄτι νὰ κρύψῃ ἀναφορικῶς μὲ τὰς ἐν Ἰταλίᾳ σπουδάς του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]