Απαγωγή 10χρονων: Υπόνοιες κι ανησυχία πέραν των λύτρων γεννούν ευρήματα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 35χρονου




 Ο 35χρονος δράστης της απαγωγής είχε άμεσα αναφέρει στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι πρόκειται να ζητούσε λύτρα, ωστόσο, κατά την πορεία των ερευνών στο διαμέρισμά του, όσο και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που διέθετε εκεί, προκύπτουν κάποια ανησυχητικά τεκμήρια





Ανησυχία για τις προθέσεις του προκαλεί εξάλλου και η νάρκωση των παιδιών, αφότου τα έβαλε στο διαμέρισμα, τα οποία εντοπίσθηκαν σε ημικωματώδη κατάσταση - Σε κάθε περίπτωση ευτύχημα αποτελεί το γεγονός ότι τα παιδιά δεν φέρουν κανένα εξωτερικό σημάδι κακοποίησης.
Ο απαγωγέας των δύο 10χρονων εξ Ελλάδος παιδιών, Γιώργος Νικολάου, 35 ετών κάτοικος Λάρνακας, με καταγωγή από την Λευκωσία, γνωστός στο περιβάλλον του και ως Τζορτζ, δήλωνε άνεργος, διαβιώντας όμως σε πολυτελές διαμέρισμα σε καλή περιοχή της πόλης.




Όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς τους είπε κυνικά και ψυχρά ότι «Εν για τα λύτρα», περί τις 15:30, όταν έγινε η έφοδος στο διαμέρισμά του, όπου για περίπου 7,5 ώρες κατακρατούσε παρανόμως τους δύο 11χρονους μαθητές ως όμηρους. Τα παιδιά βρέθηκαν σε ημικωματώδη κατάσταση σε κρεβάτι, καθώς φαίνεται ότι ο δράστης είχε ρίξει στη λεμονάδα τους, αναγκάζοντάς τα να πιουν. Τα παιδιά όταν εντοπίστηκαν στο νοσοκομείο Λάρνακας, άρχισαν να κάνουν εμετούς.

Όπως αναφέρει τόσο ο «Φιλελεύθερος», όσο και ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής του Σίγμα, Σωτήρης Παπαδόπουλος, το διαμέρισμα επί της οδού Τυρνάβου, αποδεικνύεται ιδιαίτερα πλούσιο σε ευρήματα, τα οποία παραπέμπουν σε διάφορες έκνομες δραστηριότητες. Συγκεκριμένα, ο Σωτ. Παπαδόπουλος έκανε μνεία, χωρίς να επεκταθεί περαιτέρω και σε συγκεκριμένα ανησυχητικά δεδομένα που βρέθηκαν στον υπολογιστή του καθ’ όμολογίαν δράστη, για τον οποίο το δικαστήριο εξέδωσε σήμερα 8ημερο διάταγμα κράτησής του για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.
newsit.com.cy
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]