Επίσκεψη Πατριάρχη στο δυτικό παράκτιο μέτωπο, Καλοχώρι – Λαχανόκηπους: Μεγάλη η “ενοχή” για την ερήμωση της δυτικής Θεσσαλονίκης.




Επίσκεψη Πατριάρχη στο δυτικό παράκτιο μέτωπο, Καλοχώρι – Λαχανόκηπους: Μεγάλη η “ενοχή” για την ερήμωση της δυτικής Θεσσαλονίκης.


Ανησυχούν οι ιεράρχες, συμπλέουν το 50% του ΑΕΠ της ΠΚΜ, βουλευτές, ευρωβουλευτές, δήμαρχοι, φορείς, σχεδόν όλοι. Αδιαφορούν οι πολιτικοί με τις καταστροφικές σκανδαλώδεις διατάξεις του χωροταξικού που συνειδητά ψήφισαν μόλις!


http://neoreumaneoorama.blogspot.com/2017/05/blog-post_14.html – Ριβιέρα επικοινωνιακές μεθοδεύσεις για την ερήμωση δυτικά


http://neoreumaneoorama.blogspot.com/2018/09/realnews_27.html – αγκάθι το χωροταξικό με τις καταστροφικές διατάξεις
http://neoreumaneoorama.blogspot.com/2018/08/real-news_19.html – έντονες αντιδράσεις στο χωροταξικό Κ. Μακεδονίας


Δεν διορθώνεται το χωροταξικό της Κεντρικής Μακεδονίας. Προβλέπει σήμερα καθαρά την ερήμωση μόνο στη δυτική Θεσσαλονίκη και σκανδαλωδώς τις νέες εγκαταστάσεις υψηλής όχλησης πάλι μόνο δυτικά ... με τις συνειδητές ενέργειες της Περιφέρειας. Είναι άδολο το ενδιαφέρον και η ανησυχία της εκκλησίας. Οι απολογίες έχουν ανύπαρκτα επιχειρήματα:


1) Το πρόγραμμα terra-med αφορά τα νερά του Θερμαϊκού και λίγο τα εδάφη. Και αυτό το πρόγραμμα το παρουσίασε και το ανέδειξε από το 2012 οι Απόφοιτοι Αμερικανικών Πανεπιστημίων - ολοσέλιδα σε όλες τις εφημερίδες. Δεν αφορά την ερήμωση δυτικά που συντελείται με άλλη χωροταξική νομοθεσία. Οι χάρτες ερημώνουν πραγματικά τη δυτική Θεσσαλονίκη με σαφείς διατάξεις χωροταξίας. Το νορβηγικό πρόγραμμα είναι μιά μελέτη μόνο.


http://neoreumaneoorama.blogspot.com/2017/05/blog-post_14.html – Ριβιέρα επικοινωνιακές μεθοδεύσεις για την ερήμωση δυτικά
http://neoreumaneoorama.blogspot.com/2017/02/blog-post_17.html – δούρειος ίππος για την ερήμωση δυτικά
http://neoreumaneoorama.blogspot.com/2018/09/realnews_27.html – αγκάθι το χωροταξικό
http://neoreumaneoorama.blogspot.com/2018/08/real-news_19.html – έντονες αντιδράσεις στο χωροταξικό


2) Το “όνειρο” για έναν απλό ποδηλατόδρομο…μόνο, αντί για το business center των 240.000 τμ στους Λαχανόκηπους, τον εμπλησμό και καθαρισμό του βούρκου, την μεταφορά του νέου εκθεσιακού κέντρου και όλη την ανάπλαση του Καλοχωρίου - Λαχανοκήπων, να αναπνεύσει η δυτική Θεσσαλονίκη, χωρίς κροκοδείλια δάκρυα,


3) Αφορά τις καθαρά προβλεπόμενες καταστροφικές μετεγκαταστάσεις - λουκέτα στη χαμηλή και μέση όχληση σε όλη την Περιφέρεια. Για το επιχειρηματικό πάρκο, δεν προβλέπεται καμία συγκεκριμένη ρήτρα σωτηρίας των επιχειρήσεων… αλλά μόνο η “αντιμετώπιση” και όχι η πρόσκληση και εγκατάσταση επιχειρήσεων (όπως στην Αττική) .


4) το δε θαλάσσιο μέτωπο 45 χλμ ανατολικά, 4 δυτικά, μαρίνες ανατολικά, βούρκος δυτικά, εξαίρεση ανατολικά, σκανδαλώδης βούρκος δυτικά! Και η αυτοέπαρση είναι χωρίς νόημα.


Λυπούμαστε για την κοροϊδία των πολιτών, που ανησυχούνε για την περιοχή. Φαίνεται η μεγάλη ενοχή.


https://neoreumaneoorama.blogspot.com/2018/09/blog-post_30.html?spref=fb
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]