ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΗΛΟΥ



βΡΟΧΗ οι παραιτήσεις πριν ακόμη καλά-καλά ξεκινήσει το ειδύλλιο Φαήλου -Βελόπουλου.

Όπως ακριβώς ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο f/b ο Αντιπρόεδρος και μέλος του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ Παναγιώτης Δούμας,  γνωστοποιεί σε όλους του φίλους και υποστηρικτές του ότι παραιτείται από τη θέση του Αντιπροέδρου!

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του κόμματος σχετικά με την επιλογή για συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και Αρχηγό τον Κ.Βελόπουλο.
Η δυσαρέσκεια αυτή εκφράζεται με πολλούς τρόπους και από άλλα στελέχη της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ και όπως διαφαίνεται θα υπάρξουν μαζικές αποχωρίσεις!

Όταν στον πατριωτικό χώρο πλέον η ανάδειξη ηγετικής φυσιογνωμίας ενός κόμματος τείνει να εδραιώσει την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.) ως μοναδική δύναμη προοπτικής, ο χρόνος πλέον είναι ανελέητος και η δυναμική που εμφανίζει μετά την πρόσφατη εκδήλωση στην ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΊΟΥ, την ανακοίνωση συνεργασίας με το ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Σ.Σ.Ε.), την παρουσίαση συνεργαζόμενων πολιτικών φορέων και κομμάτων, αλλά και την παρουσία του Αντιπροέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., δεν αφήνει περιθώρια για αποφάσεις της τελευταίας στιγμής.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]