Στρατηγος Συναδινος στο Ευρωκοινοβλουλιο: Τα φάρμακα και οι τεχνολογίες υγείας δεν αποτελούν καταναλωτικά αγαθά....

Κάποιοι εύχονται να πεθάνουν οι συνταξιούχοι....

Και κάποιοι νοιάζονται γι αυτούς ......Μυαλό έχετε διαβάστε τα λόγια του Στρατηγού και κρίνετε....


Τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, κατά τις εργασίες της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, Επικεφαλής και Ευρωβουλευτής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης, παρενέβη στη συζήτηση με θέμα την αξιολόγηση των τεχνολογιών υγείας επισημαίνοντας ότι, απαιτούνται εχέγγυα πως κάθε παρέμβαση στον τομέα της υγείας πρέπει να στοχεύει μόνο στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, υπεράνω των συμφερόντων της βιομηχανίας και της μικροπολιτικής εκμετάλλευσης, διαφορετικά οδηγούμαστε σε δηλώσεις αντίστοιχες του αριστερού Υπουργού Τσακαλώτου, πως τη διάσωση του ασφαλιστικού συστήματος θα επιφέρει με φυσικό τρόπο ο θάνατος των ασφαλισθέντων.

Δειτε το βιντεο ΕΔΩ

 Κύριε Πρόεδρε,

Κάθε παρέμβαση στον τομέα της υγείας πρέπει να στοχεύει στη βελτίωση της διαθεσιμότητας, ποιότητας και τιμής των θεραπειών και των επιλογών των πολιτών.

Με την παρούσα έκθεση προωθούνται υποχρεωτικές κοινές αξιολογήσεις και η ενοποίηση διαδικασιών με πρωταρχική – αν όχι αποκλειστική – στόχευση τη στείρα εμβάθυνση της Ενιαίας Αγοράς και τη διευκόλυνση βιομηχανιών. Η υγεία μετατρέπεται σε εργαλείο περαιτέρω ευρωπαϊκής ενσωμάτωσης και όχι σε μέσο προστιθέμενης αξίας υπέρ των ασθενών, βελτιώνοντας την πρόσβαση ή αίροντας στρεβλώσεις.

Τα φάρμακα και οι τεχνολογίες υγείας δεν αποτελούν καταναλωτικά αγαθά. Οφείλουν να υπακούν στο κανονιστικό πλαίσιο των αρμόδιων ρυθμιστικών αρχών και υφίστανται υπέρ των ιατρικών αναγκών, αποσκοπώντας στην προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Όμως, απαιτούνται εχέγγυα πως η προστιθέμενη θεραπευτική αξία αποτελεί πραγματική προτεραιότητα, υπεράνω των συμφερόντων της βιομηχανίας ή μικροπολιτικής εκμετάλλευσης διότι σε αντίθετη περίπτωση οδηγούμαστε σε δηλώσεις όπως του αριστερού Υπουργού Τσακαλώτου για τη διάσωση του ασφαλιστικού συστήματος, ότι «αυτοί οι άνθρωποι θα τεθούν εκτός συστήματος με φυσικό τρόπο. Σύντομα, δεν θα βρίσκονται πια εδώ». Δηλαδή θα έχουν πεθάνει.

Ευχαριστώ
ΠΗΓΗ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]