ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ! Δήλωση του Παναγιώτη Δούμα τέως Αντιπροέδρου της Νέας Δεξιάς, για τους λόγους παραίτησής του

Παραθέτουμε παρακάτω αυτούσια και ασχολίαστη τη δήλωση του κ. Παναγιώτη Δούμα, του πρόσφατα παραιτηθέντος Αντιπροέδρου της Νέας Δεξιάς, για τους λόγους παραιτήσεως του:

«Η παραίτησή μου έγινε για λόγους που επισκιάζουν την συνεργασία των δύο κομμάτων. Βασικός λόγος είναι ότι σαν αντιπρόεδρος δεν ενημερώθηκα ποτέ για τις συζητήσεις που είχε ο πρόεδρος του κόμματος Φαήλος Κρανιδιώτης και ο γενικός γραμματέας, με τον Κυριάκο Βελόπουλο. Εγώ είχα μείνει με την εντύπωση ότι υπήρχε δυσαρέσκεια στο πρόσωπό του. Για την συνεργασία το πληροφορήθηκα από κάποιον φίλο μου, άσχετο με την πολιτική, που το έμαθε από το διαδίκτυο. Αμέσως επικοινώνησα με τον Φαήλο Κρανιδιώτη ο οποίος με πληροφόρησε ότι η συνεργασία είναι τετελεσμένο γεγονός και με ρώτησε σε ποια εκλογική περιφέρεια θα ήθελα να εκτεθώ. Στη συνέχεια ζήτησα να ενημερωθώ για τους όρους της συμφωνίας. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης μου ανέφερε ότι αυτή περιλαμβάνει την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο με συμμετοχή και του Κυριάκου Βελόπουλου, καθώς και την συμμετοχή του στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας αν γίνουν πρώτα οι Εθνικές Εκλογές. Δεν μου δόθηκε όμως καμία απάντηση γιατί, όντας ο δεύτερος τη τάξη μέσα στο κόμμα, δεν ενημερώθηκα για τις διαπραγματεύσεις και για την συμφωνία. Ως εκ τούτου πριν καν μπω στον κόπο να σχολιάσω την συμφωνία αυτή καθ’ αυτήν, πρέπει να σας πω ότι νιώθω εξαιρετικά προσβεβλημένος και αδικημένος που οι κόποι μου αυτά τα 2 ½ χρόνια και το γεγονός ότι κατάφερα και έφερα ηγέτη και κόμμα που δεν υπήρχε στις δημοσκοπήσεις, να σταθεί ισότιμα δίπλα στις μεγάλες προσωπικότητες του Ευρωπαϊκού, Ευρωσκεπτιστικού και πατριωτικού κινήματος, όπως η Λεπέν, ο Βίλντερς, ο Στράιχε και ο Σαλβίνι, δεν στάθηκαν αρκετά για τον Φαήλο Κρανιδιώτη ώστε να με υπολογίσει στις συζητήσεις του με τον Κυριάκο Βελόπουλο. Αντιπαρέρχομαι δε πλέον το γεγονός ότι εν γνώσει του Φαήλου Κρανιδιώτη, διαπραγματευόμουν το ίδιο πράγμα, μία συνεργασία με την ΠΑΤΡΙΕ του Στρατηγού Συναδινού, στον οποίον αυτήν την στιγμή είμαι απόλυτα εκτεθειμένος. Ως προς την συνεργασία, όποιος με γνωρίζει και όποιος γνωρίζει πόσο υποστήριξα το ΕΣΟ, θα ξέρει ότι παρά τις αντιρρήσεις μου επί της προσωπικότητος, της αισθητικής και του λόγου του Κυριάκου Βελόπουλου θα ήμουν διατεθειμένος να συζητήσω μία συνεργασία, μία συνεργασία όμως και όχι μία προσωπική συμφωνία που μετασχηματίζει την «Νέα Δεξιά» από κόμμα σε πολιτικό γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη μιας και το μόνον ουσιαστικά όφελος από αυτήν την συμφωνία και πλέον πιθανό είναι η κάλυψη των εξόδων της «Νέας Δεξιάς», τα οποία είναι τεράστια καθαρά λόγω εσφαλμένων επιλογών του προέδρου της».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]