Το Ναυτιλιακό Forum με πρώτη Πόλη εκκίνησης τη Θεσσαλονίκη

Με την από κοινού πρωτοβουλία του St. Thomas Polytechnic - OMSGSA και της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας διοργανώνεται ο θεσμός των Ναυτιλιακών Forum με πρώτη Πόλη εκκίνησης τη Θεσσαλονίκη, σημαντικό λιμάνι της χώρας και της Ανατολικής Μεσογείου. Το Ναυτιλιακό Forum έχει ως σκοπό να δημιουργήσει και να ενισχύσει προσπάθειες διαλόγου στο χώρο της Ναυτιλίας φέρνοντας κοντά θεσμούς και Ανθρώπους, προωθώντας τη Ναυτιλία μέσα στην κοινωνία ως δεξαμενή σκέψης, δίνοντας προοπτικές ατομικής και συλλογικής ανάπτυξης της Ναυτιλιακής επιχειρηματικότητας και εκπαίδευσης. Στο 1ο Ναυτιλιακό Forum η Ναυτιλία συνδιαλέγεται με τη Θεολογία, σε έναν διάλογο που αναδεικνύει την περιοχή επικάλυψης των δυο γνωστικών αντικειμένων.
Οι εργασίες της Ημερίδας θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, στις 5.30 μ.μ., στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Δήμου Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 27).

Ο Θεσμός των Ναυτιλιακών Forum θα πραγματοποιείται ανά εξάμηνο σε διάφορες πόλεις παγκοσμίως ως δεξαμενή σκέψης και κινητικότητας της Ναυτιλίας.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]