Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (29/5)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα το σύμπαν φαίνεται να παίζει με τα νεύρα ή με τις αντοχές σου με το πέρασμα της Σελήνης στον Κριό. Μην βιαστείς όμως να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί δεν θα έχεις εξετάσει σε βάθος τα γεγονότα. Χρειάζεται ψυχραιμία! Απόφυγε επίσης να δώσεις υποσχέσεις γιατί πολλοί από τους υπολογισμούς σου δεν έχουν βάση, κάτι που θα συνειδητοποιήσεις αρκετά αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ευαισθησία, η φροντίδα και ο αλτρουισμός μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου κατά τη διάρκεια της μέρας. Το πρωί είναι ευνοϊκό για την αύξηση των εσόδων σου από την επιτυχία ενός σχεδίου. Σήμερα είσαι έτοιμη να αφιερώσεις όλη σου την ενέργεια και τη θετική διάθεση σε ένα νέο έργο ή μια καινούρια ερωτική ιστορία. Αλλά τα αστέρια σε συμβουλεύουν να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μη αναμενόμενα πρόσωπα μπορεί να συγκεντρώνονται γύρω σου σήμερα με το εξάγωνο Σελήνης – Πλούτωνα. Μπορεί να τα συναντήσεις κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σου, στο σπίτι ή στη δουλειά. Αυτή η μέρα είναι πολύ κοινωνική με όλη τη σημασία της λέξης! Όταν πρόκειται όμως για εταιρικές σχέσεις δεν θα καταφέρεις να κάνεις βήμα πέρα από μια επιφανειακή ευγένεια ή από το να αποσπάσεις αόριστες υποσχέσεις.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]