4ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΡΕΣΠΩΝ. ΟΣΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ - video

Ένα χρόνο μετά την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών που κυριολεκτικά αποδίδει σε αυτούς που εποφθαλμιούν την πατρίδα μας την ιερή ιστορία και τη γη της Ελληνικότατης Μακεδονίας.


Ένα χρόνο μετά οι αληθινοί Μακεδόνες στον ίδιο τόπο που ανερυθρίαστα υπέγραφε την παράδοση της η πολιτική ηγεσία της χώρας, διατρανώνουν απ' άκρη σ' άκρη την ελληνικότητα της. 

Ένα χρόνο μετά χιλιάδες Μακεδόνες βροντοφωνάζουν μέσω των πολιτιστικών συλλόγων που αποτελούν θεματοφύλακες του πολιτισμού μας, στέλνοντας το μήνυμα σε όλους τους αποδέκτες ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας.

Εκπρόσωποι Ελλήνων Μακεδόνων της διασποράς έστειλαν το μήνυμα τους προς όλη την οικουμένη ότι οι αληθινοί Μακεδόνες είναι και αισθάνονται Έλληνες, κόντρα στις επιδιώξεις των ξένων, στην προδοσία της ελληνικής ηγεσίας, αλλά και στους πολιτικούς που αδιαφορούν επιδεικτικά αδιαφορώντας για τις συνέπειες που επισύρει η παράδοση του ονόματος της κουλτούρας και της ιστορίας της Μακεδονίας μας.

Την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους πολιτιστικοί σύλλογοι απ όλη την ελεύθερη Μακεδονία μας, από εκπροσώπους συλλόγων απ΄όλη την επικράτεια αλλά και την οικουμένη ολόκληρη.
Έλληνες από κάθε γωνιά συνέρρευσαν όπως κάνουν κάθε χρόνο σε προκαθορισμένο σημείο για να συναντηθούν και να διατρανώσουν την ομοψυχία τους. Αυτή το φορά το 4ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ πραγματοποιήθηκε με σκοπό να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στους αποδέκτες εντός και εκτός επικρατείας.

Για άλλη μία φορά οι Έλληνες απέδειξαν ότι η πολιτική ηγεσία υπολείπεται της εκπροσώπησης του πραγματικών αναγκών και στόχων του έθνους.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την μεγαλειώδη εκδήλωση







Θ.Χ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]