ΚΙ ΟΜΩΣ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.


Η μήνυση που υπέβαλα κατά Κοτζια μπορεί να βρίσκεται στη Βουλή περιμένοντας τους 30 βουλευτές που θα ζητήσουν σύσταση εξεταστικής επιτροπής για να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της προδοσίας , αλλά η πτώση του ΣΎΡΙΖΑ προφανώς δημιουργησε συνθήκες ελευθερίας στους δικαστικούς λειτουργούς.



Ένας πατριώτης εισαγγελέας έναν χρόνο μετά την κατάθεση της μήνυσης ζήτησε διενέργεια προανακρισης για να διαπιστώσει τις συνέπειες της προδοτικης συμφωνίας. Σήμερα έδωσα κατάθεση...μίλησα για όλες οι μαζικές ενέργειες των Ελλήνων μετά την υπογραφή της "συμφωνίας" κατά της προδοσίας της Μακεδονίας με τα εκατοντάδες συλλαλητήρια και φυσικά με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου που απέδειξε ουσιαστικά ότι ο Κοτζιάς σφετεριστηκε την λαϊκή κυριαρχία.

 Τόνισα το καθεστώς τρομοκρατίας και αστυνομικής βίας απέναντι σε ανθρώπους που θέλησαν να διαδηλωσουν ειρηνικά. Μίλησα για Πισοδερι, ΔΕΘ, Αθήνα αλλά και τις εκατοντάδες αν αιτίες προσαγωγές πατριωτων. Κατέθεσα για τη σύγχυση που προκαλεί η χρήση του όρου Μακεδονία από τους Σλάβους σε ότι αφορά στα εμπορικά σήματα (βλέπε άρνηση Κινέζων να αγοράσουν μακεδονικο οίνο από τη Νάουσα κτλ). Κατέθεσα αυτούσιο το ψήφισμα καταπέλτη των 22 μητροπολιτων της Μακεδονίας της 18ης Δεκεμβρίου 2018.

Όταν βγήκα από το γραφείο της ανακρίτριας είδα τον καθηγητή Σφετα να περιμένει να καταθέσει κι εκείνος. Ο Σφετας άλλοτε ήταν σημαντικός σύμμαχος μας. Όταν όμως ήρθαν τα δύσκολα αυτομολησε... Δεν τον έφτυσα...συγκρατηθηκα. Είναι πιο σημαντικό το σάλιο μου!

 Η συνέχεια θα είναι ενδιαφέρουσα. Οι μακεδονικες οργανώσεις εκαναν το καθήκον τους εξαντλωντας κάθε περιθώριο. Ζητείται πολιτική βούληση για την ακύρωση της προδοσίας!

Γιώργος Τάτσιος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]