Δημήτρης Πέλκας: Ψάχνει ομάδα για να αφήσει τον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Πέλκας: Ο έμπειρος χαφ έχει ζητήσει από τον μάνατζερ του να βρει ομάδα για να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.
Δημήτρης Πέλκας: Τα τελευταία τρία χρόνια που ο ΠΑΟΚ έχει επιστρέψει στους τίτλους, έχει για πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Πέλκα. Ο νεαρός χαφ κατάφερε να γίνει πρωταθλητής και να έχει μια μόνιμη θέση στην Εθνική ομάδα. Ωστόσο τη φετινή σεζόν τα πράγματα έχουν αλλάξει από τη μέρα του ο Αμπέλ Φερέιρα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Πέλκας δεν είναι μέσα στις βασικές επιλογές. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως μπήκε σαν αλλαγή στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας.
Σύμφωνα με το Sportime ο Πέλκας έχει «ξενερώσει» με το κλίμα στον ΠΑΟΚ και έχει ζητήσει από τον μάνατζερ του να ψάξει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. «Ο Πέλκας βαδίζει στα 26 του και είναι σε πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι για την καριέρα του. Πλέον, ο Αμπελ Φερέιρα του έβαλε δύσκολα: 4 ματς στην Ευρώπη, ισάριθμες αλλαγές! Ασχέτως σωστού ή λάθους από την πλευρά του κόουτς η κίνηση αυτή «γέννησε» με προβληματισμό το μυαλό του Δημήτρη Πέλκα.

Οι σκέψεις του Πέλκα

Συνάμα, ο αποκλεισμός από την Σλόβαν Μπρατισλάβας τον έβαλε στο στόχαστρο της κοινής γνώμης. Την ίδια στιγμή που ο επίδοξος διάδοχός του στην 11άδα, ο Κάρολ Σβιντέρσκι είναι on fire: 250’ (σε όλες τις διοργανώσεις)/3 γκολ! Δύσκολα να υπάρξει αγωνιστική ρελάνς για το Νο10 του ΠΑΟΚ. Πόσο μάλλον από την στιγμή που ο νταμπλούχος Ελλάδας έχει ξεκάθαρες αποστάσεις με τον εκπρόσωπό του, Πολ Κουτσολιάκο.
Που καταλήγουμε;Όπως αναφέρει η στήλη «Παρασκήνια» στο Sportime της Κυριακής, στο ραντεβού που έγινε ανάμεσα στον Πέλκα και τον ατζέντη του προ 10ημέρου. «Βρες, πρόταση. Πρέπει να φύγω…», η ατάκα του αρχηγού που νιώθει ολοένα και περισσότερο την αμφισβήτηση να τον «πνίγει» στην Τούμπα. Έχουμε και λέμε: συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2021, υπάρχει (πλέον απλησίαστο) buy-out 7 εκατ. ευρώ και 3,5 ακόμη μήνες για να βρεθεί ομάδα τον Ιανουάριο. Club βάσει της ατζέντας του Κουτσολιάκου θα υπάρξει, συνεργασία από τον ΠΑΟΚ;», αναφέρει το δημοσίευμα του Sportime.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]