Στέλιος Καζαντζίδης: Ο Sin Boy προκαλεί ξανά – Πόσταρε συνέντευξη του αείμνηστου λαϊκού τραγουδιστή

Στέλιος Καζαντζίδης: Ο Sin Boy προκαλεί ξανά – Πόσταρε συνέντευξη του αείμνηστου λαϊκού τραγουδιστή


Στέλιος Καζαντζίδης: Ο Sin Boy στην ανάρτηση του ταυτίζει τον εαυτό του με τον αείμνηστο λαϊκό τραγουδιστή και τα βάζει με τις δισκογραφικές εταιρείες.
Στέλιος ΚαζαντζίδηςSin Boy δεν σταματάει και συνεχίζει καθημερινά να προκαλεί με τις αναρτήσεις του στο InstagramΠρώτα άλλαξε το όνομά του με ένα πρωτοφανές παραλήρημα και  μετά έκαψε τα λεφτά του. Αυτή τη φορά επέλεξε μια συνέντευξη του Στέλιου Καζαντζίδη με σκοπό να περάσει τα μηνύματα του ενάντια στο σύστημα.
Ο Sin Boy με νέα ανάρτησή του στο Instagram φαίνεται να ταυτίζεται με τα όσα είχε πει ο αείμνηστος και σπουδαίος, Στέλιος Καζαντζίδης, για τα δικά του τραγούδια και την αντιπαράθεση που είχε με τις δισκογραφικές εταιρείες. Συγκεκριμένα στο απόσπασμα βίντεο που επέλεξε να ανεβάσει στο Instagram του ο Στέλιος Καζαντζίδης υποστηρίζει: «Ντρέπομαι που το λέω ντρέπομαι που τραγουδώ σε αυτή τη χώρα. Δεν είναι δυνατόν 5.000 τραγούδια μου, να κάνω ζάπινγκ τόσο καιρό και να μην ακούω ούτε ένα στίχο. Και όλα αυτά από μία Εβραία… Με πνίγει το δίκιο, φωνάζω. Γιατί να μη φωνάξω;»
«Kori tou matsa einai i Margarita . Afti p eixe ypograpsi o KAZATZIDIS , o PANTELIDIS kai egw . Den einai ELLINIKI ETERIA . An dn pistevete emena se osa lew pistepste ton Stelio Kazatzidi pou ton efage afti i poutana k o pateras tis opws fagan k tn PANTELIDI g ta simferoda ton evrewn . Den eisai monos sou Stelio eimai kai egw mazi sou kai oloi osoi exun pisti oti to kalo sto telos tha nikisi», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Sin Boy στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]