Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΩΡΙΜΟ" ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ


Ο Πρωθυπουργός χθες από τη Θεσσαλονίκη χαρακτήρισε "τελείως ανώριμο" το έργο της κατασκευής των Παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας. 

Ήταν ο ίδιος πριν από λίγους μήνες ο οποίος το είχε χαρακτηρίσει ως έργο "πρώτης προτεραιότητας" σε προεκλογική του ομιλία στα Γιαννιτσά. 
Υπενθυμίζουμε ότι πριν από 2 χρόνια είχαν εξασφαλιστεί 10.000.000 ευρώ για την καταβολή των αποζημιώσεων των απαλλοτριούμενων εκτάσεων των ιδιοκτητών οι οποίοι επρόκειτο να χάσουν την γη και τα ακίνητά τους από το έργο.
Πιστεύω ότι συντεταγμένα ΟΛΑ τα πολιτικά στελέχη της Π.Ε. Πέλλας, από ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς χώρους πρέπει να αντιδράσουν στην εξαιρετικά δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, καθώς φαίνεται ότι το έργο "πάει στις καλένδες"!
Επιτέλους ας ενώσουν οι πολιτικοί του νομού μας τις φωνές και τις δυνάμεις τους για ένα τόσο σοβαρό αναπτυξιακό έργο που θα συμβάλλει στην έξοδο από την συγκοινωνιακή απομόνωση της Πέλλας. Για πρώτη φορά αξίζει τον κόπο,..



Δημήτρης Μπουλουσάκης


ΣΗΜ. pellain.gr: Αναμένουμε αντίδραση των τοπικών βουλευτών που προεκλογικά μιλούσαν για τετελεσμένο γεγονός και ιδιαίτερα εις εξ αυτών κατηγορούσε την τότε κυβέρνηση για αναλγησία και αδιαφορία! 

Αναμένουμε αντίστοιχη αντίδραση και τώρα! 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]