ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ: ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ - ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗΣ

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Η ΒΛΑΣΤΗΣΗ!

ΤΗΝ Πολυκάρπη επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή 5.9.2019, στα πλαίσια περιοδειών που πραγματοποιεί ο νέος δήμαρχος Αλμωπίας συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Δημ. Γιάντση τον πρόεδρο του χωριού Παν.Χ"Αναστασίου και συνεργάτες, προκειμένου να μπορέσει να αποτυπώσει προσωπική και ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση που επικρατεί στα χωριά του Δήμου Αλμωπίας.


Από απαράδεκτη ως τραγική εξέφρασε ο ίδιος με πικρία ότι είναι οι εικόνες από τα διαμερίσματα του Δήμου. Εγκατελειμένα στην τύχη τους γα περισσότερα από 10 χρόνια τα δημόσια κτήρια, σχολεία, αλλά και τα κοινοτικά καταστήματα, τα τοπικά ιατρεία που χρίζουν άμεσης επίλυσης των συσσωρευμένων τους προβλημάτων.

Δεσμεύτηκε στους δημότες της Πολυκάρπης για προσωπική παρακολούθηση της αποκατάστασης και για εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητας των δημοτών. Είναι γνωστό ότι έχει ο ίδιος προσωπική άποψη της κατάστασης που επικρατεί στις δομές του Δήμου και αποτελεί σίγουρα εχέγγυο για πραγματική δράση και όχι όπως συνηθίσαμε τα τελευταία χρόνια να "περιορίζεται" το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής στην στεγνή προβολή και στις selfie!

Oι εικόνες παρακάτω από την Πολυκάρπη δείχνουν την πραγματική κατάσταση που επικρατεί, αλλά και την ανεπαρκή ενασχόληση της προηγούμενης δημοτικής αρχής με την καθημερινότητα και την στοιχειώδη. 


ΣΕ ΔΑΣΩΔΗ ΕΚΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ(;)

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]