Πανεύκολο & Αφράτο Καλτσόνε - Calzone Recipe


Το πιο νόστιμο και αφράτο Καλτσόνε!

Για τη ζύμη (For the dough): -630 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. (630 gr. plain-flour) -1 ½ κ.σ. ζάχαρη (1 ½ tbsp. sugar) -7 γρ. μαγιά στιγμής (7 gr. instant yeast) -1 κ.γ. αλάτι (1 tsp. salt) -270 γρ. χλιαρό νερό (270 gr. lukewarm water) -45 γρ. λιωμένο βούτυρο (45 gr. melted butter) Για τη γέμιση (For the filling): -σάλτσα ντομάτας (tomato sauce) -ζαμπόν (ham) -πιπεριές (peppers) -μπέικον (bacon) -μανιτάρια (mushrooms) -κασέρι (cheese)



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]