Πανεύκολο & Αφράτο Καλτσόνε - Calzone Recipe
Το πιο νόστιμο και αφράτο Καλτσόνε!
Για τη ζύμη (For the dough): -630 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. (630 gr. plain-flour) -1 ½ κ.σ. ζάχαρη (1 ½ tbsp. sugar) -7 γρ. μαγιά στιγμής (7 gr. instant yeast) -1 κ.γ. αλάτι (1 tsp. salt) -270 γρ. χλιαρό νερό (270 gr. lukewarm water) -45 γρ. λιωμένο βούτυρο (45 gr. melted butter) Για τη γέμιση (For the filling): -σάλτσα ντομάτας (tomato sauce) -ζαμπόν (ham) -πιπεριές (peppers) -μπέικον (bacon) -μανιτάρια (mushrooms) -κασέρι (cheese)
Labels
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :