Σιροπιαστή Πατσαβουρόπιτα (Εύκολη και Λαχταριστή) - Patsavouropita
Αφράτη, σιροπιαστή Πατσαβουρόπιτα!
Υλικά (Ingredients): Για το σιρόπι (For the syrup): -780 γρ. νερό (780 gr. water) -600 γρ. ζάχαρη (600 gr. sugar) -1 κ.γ. λεμόνι (1 tsp. lemon) Για την πίτα (For the pie): -500 γρ. φύλλο κρούστας (500 gr. filo pastry sheets) -4 αυγά (4 eggs) -200 γρ. ζάχαρη (200 gr. sugar) -2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ (2 tsp. baking powder) -2 βανιλίνες (2 vanillins) -250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι (250 gr. strained yogurt)
Labels
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :