Σιροπιαστή Πατσαβουρόπιτα (Εύκολη και Λαχταριστή) - Patsavouropita


Αφράτη, σιροπιαστή Πατσαβουρόπιτα!

Υλικά (Ingredients): Για το σιρόπι (For the syrup): -780 γρ. νερό (780 gr. water) -600 γρ. ζάχαρη (600 gr. sugar) -1 κ.γ. λεμόνι (1 tsp. lemon) Για την πίτα (For the pie): -500 γρ. φύλλο κρούστας (500 gr. filo pastry sheets) -4 αυγά (4 eggs) -200 γρ. ζάχαρη (200 gr. sugar) -2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ (2 tsp. baking powder) -2 βανιλίνες (2 vanillins) -250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι (250 gr. strained yogurt)

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]