Σιροπιαστό Γλυκό Ταψιού Σοκολάτας - Ρεβανί - Sweet Chocolate Semolina Cake
Οι γιορτές πλησιάζουν και σας έχω το πιο νόστιμο Σοκολατένιο Ρεβανί, να κεράσετε τους καλεσμένους σας!
Υλικά (Ingredients): Για το σιρόπι (For the syrup): -1.150γρ. ζάχαρη (1.150gr. sugar) -1.550γρ. νερό (1.550gr. water) -1 κ.σ. χυμός λεμονιού (1 tbsp. lemon juice) Για το ρεβανί (For the Cake): -200γρ. αλεύρι (200gr. flour) -80γρ. κακάο (80gr. cocoa) -380γρ. σιμιγδάλι χονδρό (380gr. semolina) -25γρ. μπέικιν πάουντερ (25gr. baking powder) -1 βανιλίνη (1 vanillin) -6 αυγά (6 eggs) -200γρ. ζάχαρη (200gr. sugar) -200γρ. ηλιέλαιο (200gr. sunflower oil) -220γρ. γάλα (220gr. milk)
Labels
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :