ΕΡΤ: Σε διαθεσιμότητα η πρωταγωνίστρια στο ερωτικό τηλεοπτικό σκάνδαλο

ΕΡΤ: Σε διαθεσιμότητα η πρωταγωνίστρια στο ερωτικό τηλεοπτικό σκάνδαλο

Άμεση ήταν η αντίδραση της διεύθυνσης του τηλεοπτικού σταθμού στον οποίο εργάζεται, καθώς της ζητήθηκε να αποχωρήσει από την εκπομπή την οποία παρουσίαζε τα τελευταία τέσσερα χρόνια

Ο διευθυντής του καναλιού και οι σύμβουλοι του εξέτασαν με προσοχή το περιεχόμενο των καταγγελιών εις βάρος της, την βασιμότητα τους σε συνδυασμό με τη μηνυτήρια αναφορά εις βάρος της που κατέθεσε η απατημένη σύζυγος και σκηνοθέτρια για εξύβριση, απειλή και ξυλοδαρμό και που είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη της παρουσιάστριας μέσα στον τηλεοπτικό σταθμό όπου εργάζεται.
Έκριναν λοιπόν ότι θα ήταν προτιμότερο να την θέσουν σε διαθεσιμότητα ωσότου ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, συζητείται μέχρι και η οριστική της απόλυση από το κανάλι. Μάλιστα από την περασμένη Δευτέρα, η εν λόγω δημοσιογράφος με απόφαση της διεύθυνσης του σταθμού δεν συμμετέχει στην παρουσίαση της εκπομπής της, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά προκειμένου να αντικατασταθεί από άλλη συνάδελφο της.
Όσον αφορά τον κάμεραμαν, ο οποίος συνεργαζόταν στενά με την παρουσιάστρια, εκείνος έχει καταθέσει προφορικά στον διευθυντή του καναλιού την παραίτηση του, αν και συνάδελφοι του τον προέτρεψαν να μην το κάνει, δεδομένου ότι δεν εμπλέκεται άμεσα στο επεισόδιο του ξυλοδαρμού.
Την Παρασκευή εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η παρουσιάστρια εναντίον της σκηνοθέτριας και του κάμεραμαν συζύγου της, τους οποίους κατηγορεί για προσβολή της προσωπικότητας της, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι μέσα από την γνωριμία τους, την χρησιμοποίησαν με σκοπό να αναδειχθούν επαγγελματικά, εκμεταλλευόμενοι της υψηλές της γνωριμίες σε δημοσιογραφικό και πολιτικό επίπεδο. Για την σχέση της με τον κάμεραμαν ισχυρίζεται ότι δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια γνωριμία σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, αν και τα μηνύματα που εντόπισε η απατημένη σύζυγος στην εφαρμογή messenger του κάμεραμαν, φανερώνουν ότι τόσο ο ίδιος, όσο και η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί στις συνομιλίες τους.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]