ΝΕΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ! ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ Ο ΣΤΕΦ! (vids)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο μεγάλος θριαμβευτής του 1ου ημιτελικού! Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε του Roger Federer με 2-0 σετ και πλησίασε ακόμα περισσότερο στο τρόπαιο του ATP Finals!


Ούτε ο 6 φορές πρωταθλητής, Roger Federer, κατάφερε να σταθεί εμπόδιο στην πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο πρώτο του ATP Finals! Με νέα μεγαλειώδη εμφάνιση, ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε τον 38χρονο Ελβετό με 6-3, 6-4 και προκρίθηκε στον τελικό του Λονδίνου.
Ένας εμπνευσμένος, αποφασισμένος και πιο ώριμος από ποτέ Τσιτσιπάς, πέτυχε 6 άσους, 18 winners και έκανε 21 αβίαστα λάθη, ενώ έσβησε τα 11 από τα 12 break point που αντιμετώπισε, αξιοποιώντας με τη σειρά του τις 3 από τις 4 ευκαιρίες που είχε στη διάθεσή του. 21 winners και 26 αβίαστα λάθη ήταν ο απολογισμός του Federer, που έβγαλε κατά διαστήματα μεγάλους winners, αλλά στα κρίσιμα σημεία ο Τσιτσιπάς ήταν εκείνος που υπερίσχυσε.

Ξεκίνησε πολύ δυναμικά το ματς και εκμεταλλεύτηκε ένα game με λάθη από τον Federer, για να κάνει γρήγορο break στο 1ο σετ και να προηγηθεί με 3-0. Το σετ άρχισε να παίρνει φωτιά, με τον Ελβετό να έχει τριπλό break point για να επιστρέψει, στο 4-2, 0-40.

Ο Στέφανος όμως τα έσβησε και τα 3, για να κρατήσει το σερβίς του και να κάνει το 5-2. Στο 9ο game, όταν σέρβιρε για την κατάκτηση του σετ, ο Στέφανος έσβησε 2 ακόμα break point, ενώ χρειάστηκε 7 set point, μέχρι να κάνει τελικά το 6-3 και να κλείσει αυτό το συναρπαστικό σετ.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]