Για άλλη μια φορά το snowboard του Ο.Χ. Έδεσσας τα σάρωσε στους διεθνείς και Πανελλήνιους αγώνες που διεξάχθηκαν στον Παρνασσό 8 & 9/2/2020

Η Έλενα Αρβανιτίδου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Πανελλήνιους Αγώνες τόσο στο Slalom όσο και στο Giant Slalom, την δεύτερη θέση κατέλαβε αθλήτρια επίσης του Ο.Χ. Έδεσσας Δεληδιαμαντή Μαρία.


 Στους διεθνείς αγώνες (FIS) η Έλενα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Slalom και το χάλκινο μετάλλιο στο Giant Slalom. O Giannis Doumosκατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Πανελλήνιους αγώνες στο Slalom και το αργυρό μετάλλιο στο Giant Slalom, στα ίδια αγωνίσματα ο Ξενοφών Γραικόςκατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Slalom και την τέταρτη θέση στο Giant Slalom. 

Στα ίδια αγωνίσματα επίσης πήραν μέρος και οι Dimitris Graikosκαι Χρήστος Τσίτσος οι οποίοι πλασαρίστηκαν επίσης σε πολύ καλές θέσεις. Στην κατηγορία των junior ο Θεόφιλος Αρβανιτίδης κατέκτησε δύο αργυρά μετάλλια, ένα σε κάθε αγώνισμα, και ο Δημήτρης Γιοβανόπουλος δύο χάλκινα. 

Τα χρυσά μετάλλια στην κατηγορία junior κατέκτησε ο Drosos Karafillias του Φ.Ο.Ο. Γιαννιτσών ο οποίος προπονείται με την ομάδα του Ομίλου Χιονοδρόμων Έδεσσας. 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στους προπονητές τους Fotis Dasakalopoulos και Γιάννη Δούμο!!


Και εις ανώτερα!!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]