Κορωνοϊός - Τομ Χανκς: Νέο μήνυμα από τον ηθοποιό για την υγεία του

«Η παραμονή σας σε καραντίνα σημαίνει τα εξής: Δεν τον μεταδίδετε σε κανέναν – δεν τον κολλάτε από κανέναν. Κοινή λογική, έτσι;», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός

Ο Τομ Χανκς είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του με τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο αγαπημένος ηθοποιός μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον βρίκονται εδώ και δυο εβδομάδες σε καραντίνα καθώς κόλλησαν τον κορωνοϊό

Μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτούν σε νοσοκομείο της Αυστραλίας - όπου εξακολουθούν να βρίσκονται - για να αντιμετωπίσουν τον ιό. 

Ο ηθοποιός χθες και νέα ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του μέσα από το λογαριασμό στο Twitter.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός θέλησε μέσω του λογαριασμού του στο twitter να ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του του followers του αναφέροντας πως πλέον αισθάνονται καλύτερα.



«Γεια σας φίλοι μου. Δύο εβδομάδες μετά τα πρώτα συμπτώματα και αισθανόμαστε καλύτερα. Η παραμονή σας σε καραντίνα σημαίνει τα εξής: Δεν τον μεταδίδετε σε κανέναν – δεν τον κολλάτε από κανέναν. Κοινή λογική, έτσι; Θα χρειαστεί λίγος καιρός, αλλά αν φροντίσουμε ο ένας τον άλλον, να βοηθάμε όπου μπορούμε, και να αφήσουμε στην άκρη κάποιες από τις ανέσεις μας, θα περάσει και αυτό. Μπορούμε να τα καταφέρουμε», έγραψε ο Τομ Χανκς.
protothema.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]