Πεντανόστιμος Σιμιγδαλένιος Χαλβάς (Αλάδωτος) - Semolina Halvah


Πολλοί άνθρωποι στη νηστεία του Πάσχα δεν τρώνε ούτε λάδι γι' αυτό είπα να σας δείξω την πιο νόστιμη συνταγή για Σιμιγδαλένιο Χαλβά που υπάρχει και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ!

Υλικά (Ingredients): -1.5 λίτρο νερό (1.5 liter water) -150 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκάλι (150 g fresh orange juice) -370 γρ. ζάχαρη (370 g sugar) -250 γρ. σιμιγδάλι χονδρό (250 g coarse semolina) -1 βανιλίνη (1 vanillin) -κανέλα (cinnamon) -αμύγδαλο φιλέ (almond fillet)

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]