Πεντανόστιμος Σιμιγδαλένιος Χαλβάς (Αλάδωτος) - Semolina Halvah
Πολλοί άνθρωποι στη νηστεία του Πάσχα δεν τρώνε ούτε λάδι γι' αυτό είπα να σας δείξω την πιο νόστιμη συνταγή για Σιμιγδαλένιο Χαλβά που υπάρχει και μάλιστα ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ!
Υλικά (Ingredients): -1.5 λίτρο νερό (1.5 liter water) -150 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκάλι (150 g fresh orange juice) -370 γρ. ζάχαρη (370 g sugar) -250 γρ. σιμιγδάλι χονδρό (250 g coarse semolina) -1 βανιλίνη (1 vanillin) -κανέλα (cinnamon) -αμύγδαλο φιλέ (almond fillet)
Labels
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :