Τα συνηθισμένα λάθη που μπορεί κι εσύ να κάνεις στο ψήσιμο μιας μπριζόλας

Επειδή λοιπόν λάθη γίνονται, όποια μέθοδο μαγειρέματος και να επιλέξετε, καλό είναι να γνωρίζετε τα παρακάτω που γίνονται πιο συχνά.

Μαγειρεύετε το κρέας παγωμένο
Πριν μαγειρέψετε το κρέας θα πρέπει να έχει αποψυχθεί σωστά αν είναι από την κατάψυξη, ιδανικά, το αφήνετε στη συντήρηση για 24 ώρες σε ένα δοχείο διάτρητο και από κάτω ένα πιάτο για να στραγγίζουν τα υγρά του κρέατος. Μην την ψήσετε κατευθείαν μόλις τη βγάλετε από το ψυγείο. Αφήστε την για 1 ώρα εκτός ψυγείου σκεπασμένη ώστε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και να ψηθεί ομοιόμορφα. Το καλοκαίρι να είστε πιο προσεκτικοί. Μπορεί μισή ώρα να είναι αρκετή. Το κρέας όταν δεν είναι παγωμένο θα ψηθεί ομοιόμορφα εξωτερικά και εσωτερικά.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]