Τούρτα Ζαχαροπλαστείου Ferrero Rocher (Επαγγελματική Συνταγή) - Ferrero ...
Η πιο εύκολη Τούρτα Ferrero Rocher. Κάντε τους όλους να παραμιλάνε με αυτήν την επαγγελματική συνταγή ζαχαροπλαστείου.
Η συνταγή για το παντεσπάνι εδώ: https://youtu.be/LMv31glSbB4 Υλικά (Ingredients): -3 φέτες παντεσπάνι (3 pieces sponge cake) -350 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα (350 g whipping cream, chilled) -150 γρ. πραλίνα "Sisinni" (150 g praline "Sisinni") -380 γρ. πραλίνα Nocciolata "Sisinni" (380 g praline Nocciolata "Sisinni") -40 γρ. ηλιέλαιο (40 g vegetable oil) Για το σιρόπι (For the sugar syrup): -100 γρ. καυτό νερό (100 g hot water) -100 γρ. ζάχαρη (100 g sugar)
Labels
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Post A Comment
Δεν υπάρχουν σχόλια :