Δωρεά της AHEPA 25.000 δολαρίων στην Ελληνική Αστυνομία



Το ποσό των 25.000 δολαρίων έστειλε η AHEPA στην Ελλάδα για την ενίσχυση της Αστυνομίας στην περιοχή του Εβρου, της Χίου και της Λέσβου.


Σκοπός της δωρεάς αυτής είναι να ενισχυθούν οι αστυνομικές δυνάμεις με νέο εξοπλισμό, καθώς μετά τα επεισόδια του Μαρτίου αυξήθηκαν οι ανάγκες, ειδικότερα στα σύνορα, μια περιοχή που απειλείται άμεσα από την γείτονα Τουρκία και η παρουσία της Αστυνομίας είναι συχνή.
Ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA, Γιώργος Χωριάτης, είπε στον «Ε.Κ.» για την δωρεά: «Πήραμε αυτή την απόφαση τον Μάρτιο, τότε που υπήρχε μεγάλη ένταση στην περιοχή και μέλη της AHEPA είχαν επισκεφθεί την περιοχή όπου είχαν γίνει οι συμπλοκές. Αμέσως ξεκινήσαμε τις διαδικασίες. Το ποσό συγκεντρώθηκε από την προσφορά μελών από την Αμερική, τον Καναδά, την Ευρώπη και την Ελλάδα».
Οπως επεσήμανε ο κ. Χωριάτης, με τα χρήματα αυτά θα αγοραστεί νέος απαραίτητος εξοπλισμός για την προστασία των αστυνομικών στην περιοχή του Εβρου αλλά και αυτών στη Χίο και Λέσβο. «Εκτιμούμε πολύ αυτό που κάνουν όσοι βρίσκονται στα σύνορα για να προστατέψουν την Ελλάδα από τις συνεχείς απειλές και προκλήσεις της Τουρκίας.Θέλουμε να είμαστε δίπλα στην Ελληνική Αστυνομία που κάνει τόσο σημαντική δουλειά» τόνισε.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]