ΠΕΡΙ COVID19 ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ...!

ΜΕΓΑΛΗ Η ΖΗΜΙΑ! ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ" ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ!

Διαστάσεις πανδημίας έχει λάβει η πληρο-παραπληροφόρηση σχετικά με τα ενδεχόμενα πραγματικά ή μη κρούσματα του covid 19  στην Πέλλα.

Ιδιαίτερα στην Αλμωπία έχει λάβει διαστάσεις πρωτοφανείς, όπου όλως περιέργως εμφανίζονται διαφαινόμενα "ορφανά" αλλά και μεμονομένα-αποκλειστικά χωρίς να επιβεβαιώνεται η μεταδότικότητα (ή έστω προτωφανώς περιορισμένη)  στον περίγυρο  των νοσούντων.

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!


Πέρα από το τί πιστεύει ο καθένας θα πρέπει να υπάρξει απ' όλους αυτοσυγκράτηση και να περιοριστεί η παραφιλολογία που μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρει τόσο σε σοβαρά νοσούντες συμπολίτες μας όσο και στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Ταυτόχρονα η διασπορά ανυπόστατων, ανεύθυνων ή ακόμη και ηφιστάμενων φημών προκαλεί  τεράστια προβλήματα και στην οικονομική ζωή του τόπου με ότι αυτό συνεπάγεται για τον καθένα.

Ως pellain.gr  δε θα μπούμε στο τρυπάκι να διεκδικήσουμε την "αρέσκεια" κανενός προκειμένου να το μεταφράσουμε σε προσωπικά οφέλη. 
Η πληροφόρηση του pellain.gr  δεν θα κριθεί από την πρόθεση ορισμένων να κάνουν τη δουλειά τους!

H  ροή των ειδήσεων μας θα κριθεί από τη σημαντικότητα και όχι πό την αρέσκεια τρίτων

Θα συνεχίσουμε να κρατάμε σταθερά την ενημέρωση σε αξιοπρεπές επίπεδο. 

Θ.Χ.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. κυρια αρθρογράφε, εσεις πριν λιγο καιρο λέγατε πως δεν υπάρχει ο ιός(όλα τα άρθρα με αφορμή τον ιο ήταν προς εκείνη την κατεύθυνση). ας σοβαρευτούμε και να δούμε την αλήθεια κατάματα. ο κοσμος πρεπει να ξέρει τα κρούσματα για να προφυλαχθεί. τα ματια μας τα βγαζουμε με κατι αρθρα του στυλ δεν υπαρχει ο ιος και ολα ειναι ψεμα, δημιουργώντας ψευδαισθήσεις στον κόσμο και χαλαρότητα την οποία και πληρώνουμε τώρα με τα συνεχόμενα κρούσματα. ψάξτε καλύτερα τις πηγές σας, δημιουργήστε πηγές αν δεν έχετε και ενημερώστε σωστά τον κόσμο, η δημοσιογραφία που θέλετε να κάνετε βασίζεται στις πηγές. όλα τα άλλα ειναι να χαμε να λέγαμε. φυσικά μεγάλη ευθύνη έχουν και οι τοπικοί άρχοντες που δεν ενημερώνουν επίσημα τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]