ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ – ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ !


Giorgos Adalis
Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για τα εκατοντάδες εγκάρδια και θερμά μηνύματα που έλαβα για το άρθρο μου στο SLPRESS που έκανε κυριολεκτικά πάταγο!

Το άρθρο αυτό περιέγραψε με λεπτομέρειες τι πραγματικά συνέβη εκείνο το πρωινό μεταξύ της φρεγάτας μας και της τουρκικής. Μεταφράστηκε στα Αγγλικά και βρίσκεται πλέον στην Αγγλόφωνη έκδοση του SLPRESS.

Η λεπτομερή καταγραφή των γεγονότων καθώς και η εκτίμηση των βλαβών της «Κεμάλ Ρέϊς», προκάλεσε ήδη το ενδιαφέρον ΔΥΟ μεγάλων πασίγνωστων Ευρωπαϊκών καναλιών που παράγουν ντοκιμαντέρ και ήδη οι άνθρωποί τους ήρθαν σε επαφή μαζί μου για περαιτέρω διευκρινήσεις. Ενα Αγγλόφωνο κι ένα Γαλλόφωνο!

Βλέπετε είναι μια από τις σπάνιες φορές που στην σύγχρονη Ευρωπαϊκή ιστορία, γίνεται μια ΝΑΥΜΑΧΙΑ και ήταν φυσιολογικό να ενδιαφερθούν μεγάλα ΜΜΕ.

Επιπρόσθετα οι Ευρωπαίοι, αρχίζουν να κατανοούν τι σημαίνει να έχεις γείτονα την Τουρκία. Να έχεις γείτονα τον αιώνιο πειρατή της Μεσογείου.

Κι ενώ το άρθρο μου έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις εκτός Ελλάδας, στο εσωτερικό της χώρας, τα πρακτόρια του Ερντογάν και κάποιοι παπατζήδες που το παίζουν πατριώτες, περιγελούν τον τίτλο του που κάνει λόγο για ΝΑΥΜΑΧΙΑ λέγοντας ότι δεν αποτελεί όλο αυτό … ναυμαχία!

Προφανώς, οι παπατζήδες που παραπληροφορούσαν τον κόσμο με ότι τους κατέβαινε στο κεφάλι χωρίς καν να γνωρίζουν την γεωγραφική θέση των πλοίων, δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι όλο το συμβάν αποτελεί τον ορισμό της λέξεως ΝΑΥΜΑΧΙΑ, έτσι όπως αυτή γίνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια στις θάλασσες! Και ειρωνεύονται λέγοντας: «τι σόι ναυμαχία ήταν αυτή χωρίς χρήση όπλων;»

Οι ίδιοι όμως παπατζήδες, στα άρθρα τους, όταν διεξάγονται στον αέρα καθημερινά οι μάχες των Ελλήνων ηρώων πιλότων με τους Τούρκους που παραβιάζουν τον Εναέριο Χώρο μας, τις αποκαλούν ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ. Τι κι αν τα πολεμικά αεροσκάφη είναι άοπλα; Τι κι αν είναι οπλισμένα αλλά δεν κάνουν χρήση πυραύλων! ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ τις αποκαλούν!

Ενώ όταν μάχονται πλοία μας με τους Τούρκους πειρατές στο Αιγαίο, αυτό δεν αποτελεί ναυμαχία αλλά κάτι άλλο πιο … ουδέτερο και το περιγελούν!

Ξέρω, ότι τους χάλασα την «σούπα» για το "καζάν-καζάν" που ήθελαν να προσφέρουν ως δώρο στον Σουλτάνο τους, τον Ερντογάν! Ξέρω ότι ήθελαν να μετατρέψουν μια περήφανη νίκη του Πολεμικού μας Ναυτικού σε μεγάλη ήττα στα πλαίσια του ψυχολογικού πολέμου που διεξάγει το αφεντικό τους μαζί με τον Ακάρ! Ξέρω ότι νόμιζαν ότι θα κάμψουν το φρόνημα των ενόπλων μας δυνάμεων με τις παπάντζες και τα παραμύθια που σερβίριζαν επί μέρες!

Τους έχουμε πάρει χαμπάρι πλέον και τους ετοιμάζουμε και δεύτερη αποκαλυπτική βόμβα μεγατόνων. Πολύ πιο μεγάλη από την αποκάλυψη της ναυμαχίας!

Τους παρακολουθούμε εδώ και χρόνια. Και είμαστε πάρα πολλοί αυτοί που παρακολουθούμε την εισαγωγή της Τουρκικής Προπαγάνδας στην Ελλάδα! Τόσα χρόνια "έπαιζαν" μόνοι τους. Αλλά πλέον απέναντί τους βρίσκονται ΧΙΛΙΑΔΕΣ ανθρώπων. Επώνυμοι και μη! Και θα χαλάσουμε ΟΛΑ τα διεφθαρμένα σχέδιά τους! ΟΛΑ τα διαβρωμένα σχέδιά τους θα βρίσκουν απέναντι τους ΧΙΛΙΑΔΕΣ ανθρώπους αυτό-οργανωμένους.

Κι επειδή ποτέ δεν μάσησα τα λόγια μου, θα σας πω τούτο: Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που προστάζει ο Ελληνικός Κώδικας Αξιών! Και κάθε μέρα που περνά θα το κάνουμε όλο και καλύτερα! Οσο για αυτούς που κρέμασαν μαύρες πλερέζες σε Ελλάδα και Κύπρο από την στεναχώρια τους που ο Τούρκος δεν κατάφερε να βουλιάξει την Ελληνική φρεγάτα και αντίθετα έφυγε με την ουρά στα σκέλα, με μια τρυπάρα που χωρούσε ακόμα κι ελέφαντας, τους έχω ένα ΜΗΝΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ :

«Βάλτε τα γρόσια του Σουλτάνου και τα ευρώ της Μέρκελ εκεί που ξέρετε …»

Τίποτε άλλο ... προς το παρόν! Τα υπόλοιπα μετά τις 10 Σεπτεμβρίου και να έχετε από τώρα φρεσκοσιδερωμένες τις μαύρες πλερέζες σας ... κορίτσια !!!

ΥΓ.
Το άρθρο στα Αγγλικά μπορείτε να το βρείτε στην παρακάτω διεύθυνση

https://slpress.gr/english-edition/revealed-how-the-naval-battle-between-the-frigates-quot-lemnos-quot-and-quot-kemal-reis-quot-took-place-all-the-details/ — γεμάτος ευγνωμοσύνη μαζί με Γιωργος Αδαλης δευτερο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]