ΕΝΤΟΝΗ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΣE ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ - ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Δεν έχει τελειωμό  η αγωνιά των αγροτών στην Πέλλα και όπως εξελίσσεται η φετινή χρονιά ξεκίνησε με προβλήματα και κλείνει με κάθε δυσκολία!



Υπάρχουν αναφορές μέχρι τώρα ότι η κακοκαιρία χτύπησε στη χειρότερη της μορφή και στην πιο ακατάλληλη περίοδο, σε χωριά πέριξ του Δήμου Πέλλας (Γαλατάδες, Αγ.Λουκά, Καρυώτισσα, Δαμιανό, Τρυφύλι), της Αλμωπίας (Πολυκάρπι, Τσάκοι, Άψαλος) και σε χωριά της Σκύδρας (Προφήτη Ηλία, Καλή) 

Πέρα από τις δυσκολίες από τις διαρκείς βροχοπτώσεις που δημιουργούνται όπως τα σταφύλια, τα ροδάκινα και σε άλλες παραγωγές, ήρθε και η χθεσινή έντονη κακοκαιρία να αποτελειώσει ότι απέμεινε. 

Άμεσα κρίνεται αναγακαία και απαραίτητη η κατά τόπους επίσκεψη από τους γεωπόνους του ΕΛΓΑ για την καταγραφή των ζημιών αλλά και της επίσπευσης της διαδικασίας αποζημιώσεων.
Να σημειωθεί ότι οι βουλευτές του Νομού θα πρέπει να κινητοποιηθούν σε σωστή βάση και πέρα από τα γνωστά δελτία τύπου που πλημυρίζουν τα τοπικά ΜΜΕ, να προσπαθήσουν να επισπεύσουν την αποπληρωμή των αποζημιώσεων σε λογικό χρονικό διάστημα!

Δείτε παρακάτω εικόνες με τα αρνητικά αποτελέσματα απο το πέρασμα της κακοκαιρίας














Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]