Η ΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ ..και η αγάπη των κατοίκων της Άρνισσας - video, φωτό

ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ. 

ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ 

Σε μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση για τις προοπτικές ανάπτυξης της Πέλλας ο φακός του pellain.gr αποκαλύπτει δεδομένα που πριν από μερικά χρόνια τα θεωρούασαμε αυτονόητα, που όμως αφήσαμε στη λήθη και στην αρνητική πολιτκή σκοπιμότητα. 
Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Άρνισσας, Μπάμπης Νιώτης

Βρεθήκαμε την Κυριακή στην αποβάθρα της λίμνης Βεγορίτιδας στην Άρνισσα του Ν.Πέλλας και η έκπληξη από την παρουσία του κόσμου και κυρίως των νέων, μας εξέπληξε ευχάριστα. 

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Άρνισσας κ.Μπάμπης Νιώτης μας μίλησε για τις προοπτικές, το έντονο ενδιαφέρον των νέων και την προσπάθεια αναβίωσης των αθλητικών δραστηριοτήτων που προσφέρει η πανέμρφη λίμνη Βεγορίτιδα. 


Ο πρόεδρος της Άρνισσας Νίκος Παπαγιαννίδης
Ο Πρόεδρος της Άρνισσας Νίκος Παπαγιαννίδης παρόν στην εξέδρα με την παλιά του αγάπη όπως μας εκμυστηρεύτικε το υδάτινο σκί και άλλα υδάτινα αθλήματα (κοπηλασία, κολύμβηση, κ.ά.) είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα σε μία πολύ δύσκολη προσπάθεια να ζωντανέψει κι άλλο ο τόπος και να προσφέρουμε στα παιδιά μας εναλλακτικους τρόπους επιλογών. 


 Με το ενδιαφέρον έντονο από τους νέους και την διάθεση στήριξης από τους θεσμικούς φορείς της Άρνισσας και τους κατοίκους, η πολιτεία θα πρέπει να δείξει ότι είναι διαθέσιμη να αγκαλιάσει και να υποστηρίξει με κάθε τρόπο το πολύ σημαντικό αυτό εγχείρημα. 
Η δημοτική αρχή, η περιφέρεια αλλά και οι βουλευτές οφείλουν να ενσκύψουν μπροστά σε αυτό το εγχείρημα και να το αναδείξουν ως μείζον τοπικό θέμα με διαστάσεις κοινωνικές, οικονομικές και αθλητικές.

Να ευχαριστήσουμε τον επαγγελματία δάσκαλο του σκί κ.Στράτο Παπαγιαννίδη για τη διάθεση του σκάφους του και την πολλή ενδιαφέρουσα ξενάγηση στην λίμνη Βεγορίτιδα.

Παρακάτω σας μεταφέρουμε με βίντεο και εικόνες την ομορφιά και την αγάπη των κατοίκων για τον τόπο τους.















Θεόδωρος Χαρανίδης
pellain.gr

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]