Η Κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην απέλαση όλων των μεταναστών


Του  Κωνσταντίνου Μπαρμπαγιάννη
Δυστυχώς είδαμε λαθρομετανάστες να καίνε την Μόρια και περιουσίες των κατοίκων της περιοχής. 


Η Κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στην απέλαση όλων των μεταναστών και να παγώσει την διαδικασία χορήγησης ασύλου. Άλλωστε πολλές φωτιές όπως στην Κόρινθο, την Μαλακάσα και τα χωριά Νεοχώρι και Στερνά του Έβρου οφείλονται σε εμπρησμούς λαθρομεταναστών οι οποίοι αργότερα και συνελήφθησαν.
Οι άνθρωποι αυτοί λαμβάνουν (λόγω της θρησκείας τους) εντολές από την γείτονα χώρα ώστε να προκαλέσουν χάος στην Ελληνική επικράτεια και αποτελούν σοβαρότατο κίνδυνο για την εσωτερική ασφάλεια της Πατρίδας μας. 

Είναι επιτακτική ανάγκη να ληφθεί απόφαση από την κυβέρνηση να απελαθούν άμεσα, ώστε να γίνει αντιληπτό από όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας, ότι επιτέλους η χώρα αυτή έχει νόμους και εφαρμόζονται.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Καλα τα λεει αυτός αλλα το θεμα είναι τι θα κανει η κυβερνηση. Οι βουλευτές της ΝΔ εκαναν καμια δηλωση ή τους ψάχνει ακομη ή Νικολουλη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ? ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΜΕ ΤΑ LOCKDOWN ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΛΠ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ 4 ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΚ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.
    Γ.Π. ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιοί βρε Κώστα μου θα προχωρήσουν σε απελάσεις Ο Μητσοτάκης και η ΝΔ ?
    Αυτοί θα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά απ'οτι Ο αρχιπροδοτης Τσίπρα. Ευτυχώς δεν κατέβηκες υποψήφιος και εσύ θα σε βριζαμε και εσένα όπως βρίζουμε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που ψηφίσαμε εδώ στα Γιαννιτσά.
    Χρήστος Π. Ν. Πέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]