Λίγες ημέρες πριν τις κρίσιμες, όχι μόνον για την Αμερική, αλλά για ολόκληρο τον κόσμο εκλογές, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και καθοριστικές για το αποτέλεσμα.



Ο Τζο Μπάιντεν, υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη θέση του προέδρου βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του γιου του Χάντερ Μπάιντεν στην Ουκρανία, στην Κίνα και Ρωσία και τον έμμεσο χρηματισμό του ίδιου πρώην αντιπροέδρου με ποσά ύψους εκατομμυρίων δολαρίων.
Η προσπάθεια του τουίτερ να αποκλείσει και του φατοσβιβλίου να περιορίσει το αρχικό άρθρο των σχετικών αποκαλύψεων της εφημερίδας Νιου Γιορκ Ποστ είχε ακριβώς το αντίθετο από το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Εκατομμύρια ψηφοφόρων πληροφορήθηκαν ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην πολιτική ιστορία της Αμερικής. Στη συνέχεια επιχείρησαν να μπλοκάρουν σχετικές αποκαλύψεις από το «Φοξ Νιους».
Οι αποκαλύψεις όμως πληθαίνουν μέρα με τη μέρα και είναι καταιγιστικές για την οικογένεια Μπάιντεν και ξεκαθαρίζει και το θέμα της τάχα εμπλοκής της Ρωσίας στις Αμερικανικές εκλογές υπέρ του Τραμπ για την οποία αδίκως ξοδεύθηκαν εκατομμύρια δολάρια.
Ο ρόλος των κυρίαρχων αμερικανικών ΜΜΕ αποκαλύπτεται πλέον στο ευρύτερο κοινό που σταδιακά χάνει την εμπιστοσύνη του σ’ αυτά. Οι αφηγήσεις τους καταρρέουν παγκοσμίως..
Αποδεκνύεται ότι ο Τραμπ είχε δίκιο να τα αποκαλεί «φέικ νιους». Η παραπληροφόρηση τους και η προσπάθειά τους να διχάσουν τον κόσμο με το χαρτί του ρατσισμού (αλήθεια ποιον ρατσισμό όταν η χώρα ανέδειξε τον Ομπάμα στην προεδρία;) και ο φόβος που καλλιέργησαν με την πανδημία έγινε «μπούμερανγκ». Μαζί με το τουίτερ, το γκουγκλ, και το φατσοβιβλίο και τις τακτικές τους που θυμίζουν μεσαίωνα αποδείχθηκαν οι μεγαλύτεροι εχθροί της Αμερικής.
Εάν ένας ξένος παράγοντας πληρώσει $300 δολάρια για ένα δωμάτιο σε ένα από τα ξενοδοχεία του Τραμπ 1000 ρεπόρτερς ερευνούν το θέμα. Εάν ένας ξένος παράγοντας καταθέτει εκατομμύρια δολαρίων σε οικογενειακό λογαριασμό του Μπάντεν… σιγή ιχθύος.
Πλέον, τόσο τα ΜΜΕ όσο και ο Μπάιντεν ο ίδιος δεν μπορούν να αποφεύγουν τα ερωτήματα για το τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο που μέρα με τη μέρα γίνεται μεγαλύτερο. Δεν είναι δυνατόν να οδεύει ο Μπάιντεν προς τις εκλογές χωρίς να απαντήσει στα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για χρηματισμό του από την Κίνα που τόσο τον υποστηρίζει. Η εκλογή του θα έθετε την εθνική ασφάλεια της Αμερικής σε κίνδυνο.
Απόψε αναμένονται περισσότερες αποκαλύψεις.. Κα θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες...
Η καμπάνια του Τζο Μπάιντεν, τέσσερις μέρες μετά τις αρχικές αποκαλύψεις δεν έχει ακόμη εκδώσει απάντηση για τις μη αμφισβητούμενες αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών. Δεν τις αρνήθηκαν. Άρα;
Ο βάλτος αποκαλύπετται… Ο κόσμος καταλαβαίνει. Η σιωπηλή πλειοψηφία αυξάνεται. Οι φωτογραφίες από τις συγκεντρώσεις των δύο υποψηφίων μιλούν από μόνες τους. Άψυχες, λίγες και με Teleprompter του Μπάιντεν, με ενθουσιασμό, συχνές και τεράστιες οι συγκεντρώσεις του προέδρου Τραμπ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]