ΑΨΟΓΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 7ου ΗΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ 25-2-2017

Με τέραστια επιτυχία διοργανώθηκε φέτος Σάββατο 25-2-2017, ο 7ος Ημιμαραθώνιος Βεγορίτιδας 21,5 χιλ/τρα, 5 χιλ/τρα και τα 1000 μ. για τα παιδιά. Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές, εθελοντές, αθλητές και σε όλους όσους βοήθησαν στην άψογη αλλά και επαγγελματική διοργάνωση που για πρώτη φορά έγινε με ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Ο ελαφρά βροχερός καιρός δεν πτόησε κανέναν από τους αθλητές όλων των ηλικιών.
Η οργάνωση άψογη και η διαδρομή υπέροχη όπως δήλωσαν στο τέλος οι αθλητές !
Οι διοργανωτές αλλά και οι εθελοντές φάνηκε πραγματικά ότι αγαπούν πραγματικά το τρέξιμο, βάζοντας πολύ μεράκι, προσέχοντας παράλληλα και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Μουσική, χορευτικά, δώρα, happening, drone, πενταν΄σοτιμα εδέσματα, νερά για όλους, ανάγλυφα μετάλλια διαφορετικά και για τις 3 κατηγορίες, δώρα, μπλουζάκια, φρούτα και τόσα άλλα!!!!
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους νικητές όλων των κατηγοριών και σε όλους τους αθλητές που τίμησαν με την παρουσία και την συμμετοχή τους στην αθλητική αυτή διοργάνωση που έγινε πλέον θεσμός.
Σημαντική η χρηματική και υλική βοήθεια όλων των χορηγών.
Επιστρέφουμε με περισσότερα τα τελικά αποτελέσματα και τους χρόνους όλων αλλά και με φωτογραφίες και βίντεο αποκλειστικά από το G-Studio Άρνισσα.
Φέτος λόγω υπηρεσίας στην λήψη μέτρων στον αγώνα δεν έχω φωτογραφικό υλικό και βίντεο. ΄Όσοι έχετε μπορείτε να το ανεβάσετε εδώ στην σελίδα μας.


http://arnissiotes.blogspot.gr/2017/02/7-25-2-2017.html
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]