ΝΕΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ! ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΤΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ -βιντεο-


ΝΕΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!!!  Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!!

4 ΛΕΥΚΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ!

Με 4 λευκά από συμβούλους του συνδυασμού του και οριακή πλειοψηφία με τη "στήριξη" του "ανεξάρτητου" Αντρ. Κόγιου, ο δήμαρχος κατάφερε και πέρασε απόφαση που κατά τ'άλλα μόνο επιτυχημένη δεν μπορεί να θεωρηθεί.
Αν και σε προηγούμενες αναρτήσεις του PELLAin είχαμε αναφερθεί για τα μελλούμενα στο συνδυασμό του δημάρχου, όπως φαίνεται δεν ίδρωσε το αυτί του και από εδώ και πέρα πλέον δε φαίνεται να μαζεύεται η κατάσταση. 
Το σίγουρο είναι ότι από εδώ και πέρα θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και αν κρίνουμε από την έως τώρα στάση του δημάρχου δε φαίνεται να είναι σε θέση να καλύψει το πολιτικό κενό που δημιουργείται με υπαίτιο αποκλειστικά τον ίδιο. 
Επανειλημμένα έχουμε αναφερθεί για τη δυσαρέσκεια που συσσωρεύεται από τις επαναλαμβανόμενες άστοχες επιλογές του, αλλά και στον κρυφό του πόθο να καταστήσει ολόκληρο το συνδυασμό του απόλυτα ελεγχόμενο στις δικές του προσωπικές φιλοδοξίες.
Η εμφανής έλλειψη πολιτικού σχεδιασμού και το κενό εξουσίας που δημιουργείται μπορεί να θεωρηθούν από εδώ και πέρα δεδομένα και οριστικά.
Στην χθεσινή  συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της παρασκευής, η στάση του Δημήτρη Βέσκου όπως επίσης και του Τάκη Ασβεστόπουλου ανέδειξαν το κενό της χάραξης ορθής πολιτικής στα θέματα της ΔΕΥΑ.
Ωστόσο αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα η τοποθέτηση του Δημήτρη Βέσκου στο θέμα, συνοψίζοντας ότι ο αποσπασματικός τρόπος με τον οποίο επιχειρείται να περάσουν τα καυτά θέματα της ΔΕΥΑ, γίνονται με λανθασμένο τρόπο. Στην ομιλία του αναφέρθηκε με πρόταση για ολοκληρωμένη και σφαιρική αντιμετώπιση των θεμάτων που αφορά την αρμόδια υπηρεσία, αναδυκνείοντας την απειρία με την οποία αντιμετωπίζονται!

Παρακάτω παραθέτουμε με βίντεο την "καταψήφιση" της πρότασης από τους 4 λευκούς συμβούλους, τον Δημήτρη Βέσκο, τον Χρήστο Μπάτση, τον Γιάννη Ρώσση και του Απόστολου Ουργαντζόγλου.
Να σημειώσουμε ότι η απόφαση πέρασε με οριακή πλειοψηφία.
Επίσης οφείλουμε να τονίσουμε ότι ο δήμαρχος ζήτησε για άλλη μία φορά να εγκριθεί ακόμη ένα ταξιδάκι του εις "τας Ευρώπας", προκειμένου να παρέμβει σε ευρωπαϊκό επίπεδο όπως ο ίδιος διατείνεται!!!   Για να επισκεφθεί όμως τα Γιαννιτσά προ ολίγων ημερών σε μία εκδήλωση για το καυτό θέμα του προαστιακού δε βρήκε χρόνο, αλλά ούτε να αποστείλει κάποιον εκπρόσωπο του δήμου κατάφερε!!!


Δείτε παρακάτω το βίντεο της πικρής αλήθειας για τον δήμαρχο Αλμωπίας






Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ.

ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

[ΠΕΛΛΑ-Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ][[bleft]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][list]

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

[ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ][list]

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

[ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ][list]

ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ][grids]

ΑΜΥΝΑ

[ΑΜΥΝΑ][bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][bsummary]

ΔΙΕΘΝΗ

[ΔΙΕΘΝΗ][grids]